Flotte Mallorca

“Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert”

Avreisedato: 09. oktober 2018 | 10 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Palma de Mallorca – en evig favoritt

Palma, på den sørlige spissen av Mallorca, er hovedstaden til Balearene. Byen er også sentrum  for de største hotellene, restaurantene og utelivet. Maurerne konstruerte Palma som en Casbah eller nærmere bestemt; som en by innenfor bymurer. Rundt katedralen finner vi gamlebyen med sine små, trange brosteinslagte gater og koselige små restauranter. Bli med på utflukt til det historiske sentrum av Palma, opplev «dragegrottene» fra middealderen og den bortgjemte landsbyen Valdemossa. Vi bor på Aparthotel Cala d’Or Playa i den sjarmerende byen Cala d’Or. På hotellet kan du slappe av og nyte god mat og drikke eller ta deg en dukkert i svømmebassengene. Hotellrommene har egen balkong/terrasse og kjøkkenkrok 

 

Tilbake til reiseoversikt

Forleng sommeren på deilige Mallorca!

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Spania, Mallorca
Avreisedato: 09. oktober 2018
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. oktober 2018

Program

Tirsdag: Hjem – Mallorca Bussen starter i Kristiansand, og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Palma, avgang kl. 20,00. Flyturen tar ca. 3 timer, og ved ankomst tar vi plass i bussen som tar oss med til vårt hotell, Aparthotel Cala d’Or Playa. Hotellet har en fin beliggenhet i sjarmerende Cala d’Or ca. 300 meter fra sentrum og stranden. På hotellet bor vi i leiligheter, og har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 5 kvelder. Balkong/terrasse og kjøkkenkrok på alle rom, underholdning og svømmebassenger er noen stikkord.  Her skal vi kose oss i over en uke.

Onsdag – onsdag: På Mallorca 
En dag drar vi på utflukt til sentrum av Palma. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinslagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene, og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. En annen dag drar vi til Cuevas del Drach (Dragegrottene). Grottene var kjent allerede i middelalderen og ble utforsket på slutten av 1800-tallet. Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert. Om ettermiddagen besøker vi Perlefabrikken hvor vi får se og høre om denne spennende produksjonen.

En annen dag drar vi på utflukt med lokalguide til den bortgjemte landsbyen Valdemossa – nord for Palma by. Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu-kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket her fortsetter vi til den koselige byen Soller hvor vi kan sette oss ned å spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi returnerer til hotellet. En siste dag drar vi på en liten utflukt til markedet i Inca. Her er det boder som selger alt fra frukt og grønnsaker til såper og blomster. I tillegg er byen kjent for alle sine lærvarer. Etter noen gode handler samles vi for å returnerer til hotellet. Vi får også dager fri til avslapning og hygge på hotellet.

Torsdag: Mallorca – Hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen på Mallorca. Her sjekker vi inn på flyet tilbake Oslo Lufthavn Gardermoen, avgang kl.15,50. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge kl.19,25, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 485,-