Deilige vårdager ved Gardasjøen

«….skal vi på utflukt til Venezia, med lokalguide som viser oss rundt i bye»

Avreisedato: 12. mars 2024 | 8 dager | Turpris: 11590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Deilige vårdager ved Gardasjøen

 

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen byen hyggelige Garda by som ligger i helt nede ved Gardasjøens bredd.

 

Vakker natur

Gardasjøen er kjent for sin naturlige skjønnhet, med krystallklart vann, omkranset av majestetiske fjell. Utforsk pittoreske landsbyer som Garda og Sirmione.

Vin og kulinariske opplevelser

Italia er kjent for sin deilige mat og vin, og på denne turen får du sjansen til å smake på lokale delikatesser og deilige viner. Under oppholdet besøker vi en vingård og får prøvesmake lokale viner.

Historiske skatter

Gardasjøen er omgitt av historie og kultur. Utforsk gamle slott, brosteinsbelagte gater, og oppdag historien bak stedene du besøker. Verona, hjemmet til Romeo og Julie, er en av de historiske skattene du vil oppleve.

Vi har inkludert flere spennende utflukter under oppholdet ved Gardasjøen.

Båttur og idylliske øyer

Utforsk Gardasjøen fra vannet på båttur, inkludert et besøk til den vakre øya Sirmione. Se innsjøen fra et annet perspektiv og bli med på en liten vandretur til Scaligeriborgen.

Bilde flotte Verona og Sirmione langs Gardasjøen

Kulturelle oppdagelser

Utforsk byer som Verona og Venezia med erfarne guider som tar deg med gjennom historien, arkitekturen og kulturen til disse ikoniske destinasjonene.

 Bilde av balkongen til Romeo og Julie

Komfortabel innkvartering

Bo på det sjarmerende Hotel Villa Mulino, som gir deg en avslappende base i hjertet av Garda by. Med komfortable rom og en vennlig atmosfære kan du lade opp til opplevelser neste dag.

En sømløs reise

Vi ordner alt, inkludert flyreisen fra Tromsø til Bergamo og transporten rundt Gardasjøen og tilbake. Alt du trenger å gjøre er å glede deg over opplevelsene.

 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Tromsø Lufthavn

Koselig besøk i vakre Sirmione

Reiseleder med på turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11590
Sted: Garda by, Gardasjøen, Italia
Avreisedato: 12. mars 2024
Avreisested: Tromsø Lufthavn
Hjemreisedato: 19. mars 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Tromsø Lufthavn på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på direkteflyet til Bergamo, avgang kl.09,30. Etter knappe 4 timer lander vi i Italia. Her venter lokalguide og buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til Garda by. Her skal vi bo i 7 netter på hyggelige Hotel Villa Mulino som ligger i kort gangavstand fra det hyggelige bysentrumet. Felles middag på hotellet.

Onsdag – mandag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og felles middag 4 kvelder i tillegg til ankomstdagen. En dag skal vi på utflukt langs vakre Gardasjøen. Vi starter med båttur til Sirmione by, i sørenden av innsjøen. Her tar reiselederen oss med på en liten vandretur til Scaligeriborgen. Vi får også tid til å spise lunsj og kose oss i gamlebyen. Vi blir hentet av bussen som tar oss med til en vingård hvor vi får prøvesmake de lokale vinene. En annen dag går turen til Verona. Her får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. En tredje dag skal vi på utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer. En dag har vi helt fri til avslapning og hygge. Vi får også god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, spise en god lunsj og se på folkelivet.

Tirsdag: Gardasjøen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Tromsø, avgang kl.14,10.  Etter knappe 4 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 750,-