Den Franske Riviera med Nice og Cannes

Opplev den flotte naturen og alle de små perlene langs den Franske Rivieraen!

Avreisedato: 22. september 2019 | 6 dager | Turpris: 7890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Koselige byer langs den Franske Rivieraen

“Langs den franske rivieraen besøker vi middelalderbyen Eze Village”

Høye, slanke sypresser, lave, krokete oliventrær og pinjer med brede parasollkroner dominerer landskapet. Her vokser lavendel, rosmarin og timian vilt. De varme fargene, det asurblå havet, det spesielle lyset og den glødende solen får poesi, kunst og natur til å smelte sammen. Store kunstnere har blitt inspirert gjennom tidene. Kunstnere – og vi – lar oss fortsatt inspirere og begeistre! Kontrastene er mange. Vi skal spasere på strandpromenader med elegante forretninger, bugnende blomsterrabatter og vaiende palmer. Vi får oppleve små, idylliske middelalderbyer høyt over havet, samt fjellandsbyer “der ingen skulle tru at nokon kunne bu”.

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder er med på hele turen

Tre flotte utfluktsdager inkludert

Reisefakta

Turpris: 7890
Sted: Frankrike, Cannes
Avreisedato: 22. september 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 27. september 2019

Program

Søndag: Hjem – Cannes Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 til Oslo Lufthavn Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Nice, avgang kl.17,50. Etter drøye 2,5 timer lander vi i Nice. Herfra er det ikke langt igjen til Cannes. Filmpalasset på strandpromenaden er uten tvil Cannes’ store attraksjon, omgitt av luksusbutikker, luksushotell og store yachter. Vi skal bo 5 netter med gangavstand til hav, strand og gamleby. Hotellet har en koselig lobby og takterrasse med utsikt over byen.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag: I Cannes Frokost inkludert hver dag, og middag 2 kvelder. Den første dagen gjør vi oss litt bedre kjent i Cannes. Vi får med oss en guide som tar oss med på vandretur fra hotellet ned til strandpromenaden og til det historiske sentrum. Ettermiddagen fri til avslapning og hygge. En annen utfluktsdag starter vi dagen med besøk i Nice hvor vi bl.a. får se Cours Saleya, det berømte og bugnende frukt- og blomstermarkedet, gamlebyen med labyrinter av brosteinsbelagte gater, eldgamle bygninger og spennende butikker, og ikke minst fantastiske Promenade des Anglais. Om ettermiddagen fortsetter vi til St. Paul de Vence. Her får vi oppleve en vakker og spesiell middelalderidyll høyt over den franske riviera. Vi returnerer til Cannes utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag drar vi til Monaco og Eze Village. I Monaco besøker  vi slottshøyden med fyrstefamiliens slott og vakre park. Det blir også et par timer fri her, slik at de som ønsker kan dra til Monte Carlo, se casinoet osv. Om ettermiddagen kjører vi opp til  Eze Village – en perle av en middelalderby. Den knøttlille byen ligger høyt oppe på en fjellknaus, med storslagen utsikt over havet.  Vi har også god tid til å utforske byen nærmere på egenhånd.

Fredag: Cannes – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.12,35. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 500,-