Den Italienske Blomsterrivieraen

Bli med oss til vakre Diano Marina og Blomsterrivieraen!

Avreisedato: 13. oktober 2024 | 6 dager | Turpris: 10290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakker fargeprakt langs den italienske rivieraen

…vi følger blomsterrivieraen gjennom små, sjarmerende landsbyer…

Vakre, hvite strender med deilig krystallklart Middelhavsvann, frodige grønne fjell som stuper ned i vannet og pittoreske fiskelandsbyer med karakteristiske trange gater. Dette er det som gjør Blomsterrivieraen spesiell. Med sitt milde klima er det et fantastisk reisemål for oss nordboere. Vi bor i Diano Marina med beliggenhet ved Middelhavet. Byen har et koselig sentrum, samt en flott sandstrand. Vi har spennende utflukter underveis langs Blomsterrivieraen til koselige småbyer samt besøk i Monaco og Monte Carlo.

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi bor i koselige Diano Marina

Flere spennende utflukter inkludert

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10290
Sted: Italia, Diano Marina
Avreisedato: 13. oktober 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. oktober 2024

Program

Søndag: Hjem – Diano Marina Bussen har avreise fra Kristiansand og tar med seg deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Nice med avgang kl.17,20. Flyturen går unna på ca 2,5 timer. Ved ankomst tar vi plass i bussen som venter på å ta oss med de 1,5 timene til Italia og den koselige byen Diano Marina. Hotellet har fin beliggenhet med i sentrum og like ved straden. I tillegg har hotellet en koselig terrasse med utemøbler.

Mandag – torsdag: Italias Blomsterriviera Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 3 dager. En dag under oppholdet drar vi på utflukt småbyene Noli og Finaleborgo som ligger nord for Diano Marina på blomsterrivieraen. Begge har en historie som går tilbake til middelalderen, og er omgitt av stupbratte fjell som omgir byene som ligger i vannkanten ved middelhavet. Her får vi se små koselige gater, og piazzaer hvor vi kan sette oss ned å ta oss noe godt å drikke. Etter besøket i disse 2 sjarmerende byen returnerer vi til hotellet. En annen dag skal vi på utflukt sørover på Rivieraen. Vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer frem til hovedstaden på Blomsterrivieraen – San Remo. Byen har historie tilbake til romertiden og hadde sin storhetstid på midten av 1800-tallet. Her besøker vi den flotte gamlebyen med små, trange gater og vi får også se Alfred Nobels tidligere bosted – Villa Nobel (utenfra) som ligger i San Remo. Om ettermiddagen drar vi inn i landet til Dolceacqua som ligger ved ruinene av Castello dei Doria, og hvor vi finner den gamle steinbroa fra 1500 tallet som går over til gamlebyen, og som er foreviget av kunstneren Claude Monet. Vi returnerer til Diano Marino utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen drar vi til Monaco hvor vi får med oss lokalguide og bl.a. kan få se fyrstefamiliens slott, samt oppleve de luksuriøse butikkene her. Det blir også tid til å dra bort til Monte Carlo Casino, for de som ønsker det på egenhånd, før vi returnerer til Italia. En dag under oppholdet er helt fri til avslapning og hygge i Diano Marina.

Fredag: Blomsterrivieraen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker bussen og kjører til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Gardermoen, avgang kl. 13,35. Etter ca. 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med det siste stykket langs E-18 tilbake mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 650,-