Den Italienske Blomsterrivieraen

Bli med oss til vakre Diano Marina og Blomsterrivieraen!

Avreisedato: 14. september 2021 | 7 dager | Turpris: 8790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakker fargeprakt langs den italienske rivieraen

…vi følger blomsterrivieraen gjennom små, sjarmerende landsbyer…

I Nordvest-Italia, like ved Frankrike, finner du en av Italias minste og aller vakreste region, Liguria. Vakre, hvite strender med deilig krystallklart Middelhavsvann, frodige grønne fjell som stuper ned i vannet og pittoreske fiskelandsbyer med karakteristiske trange gater. Det er dette som gjør Blomsterrivieraen spesiell. Med sitt milde klima er det et fantastisk reisemål for oss nordboere. Vi bor i Diano Marina med beliggenhet ved Middelhavet. I byen finner man et koselig sentrum og en flott sandstrand. Vi skal på spennende utflukter langs rivieraen til Santa Margherita og Portofino samt besøke Monaco og Monte Carlo. Bli med oss til nord-vest Italia langs blomsterrivieraen denne våren!

 

Tilbake til reiseoversikt

Fly fra Værnes

Opplev den vakre Blomsterrivieraen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8790
Sted: Italia, Diano Marina
Avreisedato: 14. september 2021
Avreisested: Trondheim Lufthavn Værnes
Hjemreisedato: 20. september 2021

Program

Tirsdag: Hjem – Diano Marina Vi har fremmøte på Værnes på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til Oslo, avgang kl.15,00. Etter en knapp time lander vi, og går videre til Nice flyet. Etter nye 2,5 timer lander vi i Nice kl.20,15. Ved ankomst tar vi plass i bussen som venter på å ta oss med de 1,5 timene til Italia og den koselige byen Diano Marina. Hotellet har fin beliggenhet med 5 minutters gange til stranden. I tillegg har hotellet en koselig hage med utemøbler, og alle rom har balkong.

Onsdag-søndag: Italias Blomsterriviera Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 3 dager. En dag under oppholdet drar vi på utflukt til Santa Margherita og Portofino. Fra Santa Margherita tar vi ferge over til Portofino. Her får vi muligheten til å utforske denne lille, unike landsbyen, bortgjemt i en fredelig bukt omgitt av skråninger med olivenlunder. Gå gjennom gatene og nyt de fargerike husene. Vi kan også besøke en av de mange butikkene som selger lokalproduserte varer. Utpå ettermiddagen returnerer vi til vårt hotell. En annen dag skal vi på utflukt sørover på Rivieraen. Vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer frem til hovedstaden på Blomsterrivieraen – San Remo. Byen har historie tilbake til romertiden og hadde sin storhetstid på midten av 1800-tallet. Her besøker vi den flotte gamlebyen med små, trange gater og Alfred Nobels tidligere bosted – Villa Nobel som ligger i San Remo. Etter lunsj på egenhånd besøker vi en lokal vinprodusent hvor vi får prøvesmake forskjellige viner og returnerer deretter til hotellet. Den siste utfluktsdagen drar vi til Monaco hvor vi bl.a. kan få se fyrstefamiliens slott, samt oppleve de luksuriøse butikkene her. Det blir også tid til å dra bort til Monte Carlo Casino, for de som ønsker det på egenhånd, før vi returnerer til Italia og vårt hotell. To dager under oppholdet er helt fri til avslapning og hygge i Diano Marina.

Mandag: Blomsterrivieraen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl. 14,35. Etter ca. 3 timer er vi tilbake i Norge, og går videre til Trondheimsflyet. Etter en ny knapp time lander vi på Værnes kl.19,55 og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*6 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 290,-