Den Italienske Blomsterrivieraen

“…vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer…”

Avreisedato: 16. september 2023 | 6 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Italias vakre Blomsterriviera

Bli med oss til Diano Marina og Monte Carlo!

Vakre, hvite strender med deilig krystallklart Middelhavsvann, frodige grønne fjell som stuper ned i vannet og pittoreske fiskelandsbyer med karakteristiske trange gater. Dette er det som gjør Blomsterrivieraen spesiell. Med sitt milde klima er det et fantastisk reisemål for oss nordboere. Vi bor i Diano Marina med beliggenhet ved Middelhavet. Byen har et koselig sentrum, samt en flott sandstrand. Vi har spennende utflukter underveis langs Blomsterrivieraen til Santa Margherita og Portofino samt besøk i Monaco og Monte Carlo.

 

Tilbake til reiseoversikt

Flere spennende utflukter inkludert!

Opplev fantastiske Portofino!

Vi besøker blant annet Monaco & San Remo

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Italia, Diano Marina
Avreisedato: 16. september 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. september 2023

Program

Lørdag: Hjem – Diano Marina Bussen har avreise fra Kristiansand og tar med seg deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Nice med avgang kl.11,10. Flyturen går unna på ca 2,5 timer. Ved ankomst tar vi plass i bussen som venter på å ta oss med de 1,5 timene til Italia og den koselige byen Diano Marina. Hotellet har fin beliggenhet med 5 minutters gange til stranden. I tillegg har hotellet en koselig hage med utemøbler.

Søndag – onsdag: Italias Blomsterriviera Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 3 dager. En dag under oppholdet drar vi på utflukt til Santa Margherita og Portofino. Fra Santa Margherita tar vi fergen over til Portofino. Her får vi muligheten til å utforske denne lille, unike landsbyen, bortgjemt i en fredelig bukt omgitt av skråninger med olivenlunder. Gå gjennom gatene og nyt de fargerike husene. Vi kan også besøke en av de mange butikkene som selger lokalproduserte varer. Utpå ettermiddagen returnerer vi til vårt hotell. En annen dag skal vi på utflukt sørover på Rivieraen. Vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer frem til hovedstaden på Blomsterrivieraen – San Remo. Byen har historie tilbake til romertiden og hadde sin storhetstid på midten av 1800-tallet. Her besøker vi den flotte gamlebyen med små, trange gater og vi får også se Alfred Nobels tidligere bosted – Villa Nobel (utenfra) som ligger i San Remo. Om ettermiddagen drar vi inn i landet til Dolceacqua som ligger ved ruinene av Castello dei Doria, og hvor vi finner den gamle steinbroa fra 1500 tallet som går over til gamlebyen, og som er foreviget av kunstneren Claude Monet. Vi returnerer til Diano Marino utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen drar vi til Monaco hvor vi får med oss lokalguide og bl.a. kan få se fyrstefamiliens slott, samt oppleve de luksuriøse butikkene her. Det blir også tid til å dra bort til Monte Carlo Casino, for de som ønsker det på egenhånd, før vi returnerer til Italia. En dag under oppholdet er helt fri til avslapning og hygge i Diano Marina.

Torsdag: Blomsterrivieraen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker bussen og kjører til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Gardermoen, avgang kl. 10,55. Etter ca. 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med det siste stykket langs E-18 tilbake mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 650,-