Den Italienske Blomsterrivieraen

“…vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer…”

Avreisedato: 05. mai 2019 | 6 dager | Turpris: 7090

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Italias vakre Blomsterriviera

Vakre, hvite strender med deilig krystallklart Middelhavsvann, frodige grønne fjell som stuper ned i vannet og pittoreske fiskelandsbyer med karakteristiske trange gater. Det er dette som gjør Blomsterrivieraen spesiell. Med sitt milde klima er det et fantastisk reisemål for oss nordboere. Vi bor i Diano Marina med flott beliggenhet ved Middelhavet, et koselig sentrum og en flott sandstrand. Hotellet har en koselig hage med utemøbler og alle rom har egen balkong! Vi har tre spennende utflukter langs Blomsterrivieraen. Vi skal besøke Santa Margherita og unike Portofino, San Remo langs Blomsterrivieraen samt luksuriøse Monaco og Monte Carlo. 

 

Tilbake til reiseoversikt

Flere spennende utflukter inkludert!

Opplev fantastiske Portofino!

Vi besøker blant annet Monaco & San Remo

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7090
Sted: Italia, Diano Marina
Avreisedato: 05. mai 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. mai 2019

Program

Søndag: Hjem – Diano Marina Bussen har avreise fra Kristiansand om formiddagen og tar med seg deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Nice med avgang kl.17,30. Flyturen går unna på ca 2,5 timer. Ved ankomst tar vi plass i bussen som venter på å ta oss med de 1,5 timene til Italia og den koselige byen Diano Marina. Hotellet har fin beliggenhet med 5 minutters gange til stranden. I tillegg har hotellet en koselig hage med utemøbler, og alle rom har balkong.

Mandag – torsdag: Italias Blomsterriviera Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 3 dager. En dag under oppholdet drar vi på utflukt til Santa Margherita og Portofino. Fra Santa Margherita tar vi ferge over til Portofino. Her får vi muligheten til å utforske denne lille, unike landsbyen, bortgjemt i en fredelig bukt omgitt av skråninger med olivenlunder. Gå gjennom gatene og nyt de fargerike husene. Vi kan også besøke en av de mange butikkene som selger lokalproduserte varer. Utpå ettermiddagen returnerer vi til vårt hotell. En annen dag skal vi på utflukt sørover på Rivieraen. Vi følger kystveien gjennom små, sjarmerende landsbyer frem til hovedstaden på Blomsterrivieraen – San Remo. Byen har historie tilbake til romertiden og hadde sin storhetstid på midten av 1800-tallet. Her besøker vi den flotte gamlebyen med små trange gater og Alfred Nobels tidligere bosted – Villa Nobel som ligger i San Remo. Etter lunsj på egenhånd besøker vi en lokal vinprodusent hvor vi får prøvesmake forskjellige viner og returnerer deretter til hotellet. Den siste utfluktsdagen drar vi på utflukt til Monaco hvor vi bl.a. kan få se fyrstefamiliens slott, samt oppleve de luksuriøse butikkene her. Det blir også tid til å dra bort til Monte Carlo Casino, for de som ønsker det på egenhånd, før vi returnerer til Italia og vårt hotell.

En dag under oppholdet er helt fri til avslapning og hygge i Diano Marina.

Fredag: Blomsterrivieraen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Gardermoen, avgang kl. 13,35. Etter ca. 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med det siste stykket langs E-18 tilbake mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 950,-