Drømmecruise i Karibia

“…Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis”

Avreisedato: 02. november 2018 | 12 dager | Turpris: 14990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor en natt på hotell først, og avslutter turen med 2 netter på Miami Beach. Utflukt til USAs sørligste punkt – Key West er også inkludert. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til spennende destinasjoner som Jamaica, Cozumel og Cayman Islands. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

Medlemstur Pensjonistforbundet

Reiseleder med fra Norge

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 14990
Sted: Cruise Karibia
Avreisedato: 02. november 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 13. november 2018

Program

Fredag 2. november: Hjem – Fort Lauderdale Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.16,25. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.21,30 (lokal tid). Fra flyplassen er det kort avstand til vårt hotell.

Lørdag 3. november: Fort Lauderdale – MSC Seaside Vi får litt fri, og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den nye, flotte MSC Cruiselines «MSC Seaside» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Lørdag – lørdag 3. – 10. november: Om bord på MSC Seaside Søndag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Mandag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis. Tirsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Onsdag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Er du interessert i historie, kan man dra på utflukt på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne. Etter noen dager med opplevelser er vi til sjøs hele torsdag og får tid til å slappe av om bord. Fredag legger vi til kai i Nassau på Bahamas. Dra på rundtur på øya og oppdag historien med herregårder, katedraler og fort. Om kvelden setter vi igjen seil mot Miami.

Lørdag 10. november: Miami – Miami Beach Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Her blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i Miami denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, bl.a. South Beach, før turen ender opp på Miami Beach hvor vi skal bo de siste 2 nettene. Ettermiddagen kan benyttes til å ta seg en dukkert i bassenget, gå seg en tur på stranden, eller hva med å dra på shopping?

Søndag 11. november: Miami Beach – utflukt til Key West Frokost på hotellet. Denne dagen har vi inkludert utflukt til fantastiske Key West. Vi kjører over 42 bruer inkludert den kjente ”Seven Mile Bridge”, ned til Florida Keyes øyene som strekker seg langt ut i den karibieske gulfen. Når vi ankommer Key West får vi en guidet rundtur først, hvor vi bl.a. besøker USAs sørligste punkt. Etter guiderunden får vi fritid på egenhånd til å spise lunsj, eller hva med å besøke Ernest Hemingways hus eller fyrlyktmuseet? Vi returnerer til fastlandet utpå kvelden (ca. 3 timers kjøring gjennom vakkert landskap hver vei).

Mandag 12. november: Miami Beach – Fort Lauderdale Vi får store deler av dagen fri på Miami Beach til å pakke kofferten samt gjøre oss klare for hjemreise. Om ettermiddagen blir det arrangert frivillig utflukt. De som ønsker det blir med reiselederen til Everglades nasjonalpark med mulighet til å bli med på alligatorsafari med såkalt airboat (mot ekstra betaling).  De som ikke ønsker dette vil bli sluppet av på Sawgrass Mills som er et stort shoppingsenter, hvor man kan ta noe å bite i samt gjøre de siste innkjøpene om ønskelig. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Fort Lauderdale, hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.22,30. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Tirsdag 13. november: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen kl.13,05. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne etter ankomst.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*7 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami og utflukt til Key West
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 5 390,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 290,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 310,-
*Elektronsik Visum kr. 200,-
*”Service Charge” på cruisebåten $ 88,- (obligatorisk, betales direkte om bord på skipet)