Drømmecruise i Karibia

“…på Fort de France på Martinique, hvor vi får oppleve et lite stykke Frankrike i Karibia”

Avreisedato: 07. november 2018 | 14 dager | Turpris: 16890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Opplev Karibia på drømmecruise!

Bli med oss på et drømmecruise i Karibia. Vi starter turen med 1 natt i Fort Lauderdale, og avslutter med 1 natt på koselige Miami Beach. Vi skal ut på et fantastisk 10 netters cruise som tar oss med til spennende sørlige delen av Karibia. Her besøker vi vakre perler vi kanskje ikke har hørt om tidligere. Tortola, St. Maarten og Martinique er bare noen av stedene vi besøker. Dette er fantastiske øyer med hver sin unike kultur. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

Tilbake til reiseoversikt

Fantastiske karibiske øyer!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16890
Sted: Cruise Karibia
Avreisedato: 07. november 2018
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 20. november 2018

Program

Onsdag 7. november: Hjem – Florida Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Oslo Lufthavn Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.16,25. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.20,30 (lokal tid). Her venter bussen for å ta oss med de få minuttene til hotellet.

Torsdag 8. november: Fort Lauderdale – Miami Vi får god tid til å spise frokost, før vi ved lunsjtider blir hentet på hotellet og blir kjørt den korte turen til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på MSC Cruiselines flotte cruiseskip «MSC Divina» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Fredag 9. – lørdag 17.november: Om bord på «MSC Divina» Fredag og lørdag bruker vi til å gjøre oss kjent om bord, mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Søndag legger vi til kai på Road Town på de Britiske Jomfruøyene. Mandag ankommer vi St. Johns på Antigua og Barbuda, som har mer enn 365 sandstrender – så den største utfordringen er å bestemme seg for hvilken man skal besøke. Tirsdag legger vi til på Basseterre på St. Kitts og Nevis, hvor vi kan besøke Romney herregård som tidligere tilhørte den britiske jarlen. Onsdag legger vi til kai på Fort de France på Martinique, hvor vi får oppleve et lite stykke Frankrike i Karibia. Torsdag legger vi til kai i Philipsburg i St. Maarten, her kan man bare dra en tur inn til byen med sine mange butikker og flotte strand, eller besøke den verdenskjente flyplasstranden Maho Beach. Etter noen dager med opplevelser er vi til sjøs hele fredag og lørdag. Vi benytter sjansen til å slappe av om bord, nyter de siste timene med karibisk varme mens vi ser utover havet.

Søndag 18. november: MSC Divina – Miami Beach Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Her blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en guidet rundtur i Miami denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, bl.a. South Beach. Turen ender på Miami Beach hvor vi skal bo den siste natten. Ettermiddagen kan benyttes til å slappe av, kose seg ute på byen eller dra på shopping.

Mandag 19. november: Miami – Fort Lauderdale Vi spiser frokost om morgenen, og får store deler av denne dagen fri på Miami Beach til å pakke kofferten samt gjøre oss klare for hjemreise. Når vi må ut av hotellrommene får vi en plass å sette bagasjen. Vi kan kose oss på takterrassen på hotellet, eller dra på shopping. Om ettermiddagen blir vi hentet ved hotellet med buss som tar oss med til flyplassen i Fort Lauderdale, hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.22,30. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Tirsdag 20. november: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Gardermoen kl.13,05. Her venter bussen for å ta oss med til våre hjemsteder langs E-18 mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*2 hotellfrokoster
*4 flymåltider
*10 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 6 825,-
*Balkonglugar kr. 7 900,-
*Utvendig lugar kr. 3 500,-
*Drikkepakke kr. 3 300,-
*Elektronsik Visum kr. 200,-
*”Service Charge” på cruisebåten $ 125,-