Eksotisk cruise fra Dubai

“…vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene)”

Avreisedato: 20. januar 2023 | 8 dager | Turpris: 11490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise fra Dubai – en reise full av opplevelser

Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene)

Bli med oss på rundreise i en eksotisk verden fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord på det nye og flotte cruiseskupet «Costa Toscana» under hele turen. Det er behagelige temperaturer for oss nordboere i dette området i denne perioden med like over 20 grader og solrike dager. Underveis får vi god tid til å utforske Dubai, i tillegg til at vi besøker sjarmerende Muscat, imponerende Abu Dhabi, og VM byen Doha. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning og kan ta oss en dukkert i bassenget.

 

Tilbake til reiseoversikt

7 netters cruise fra Dubai

Vi besøker flere eksotiske havner

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11490
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 20. januar 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 27. januar 2023

Program

Fredag: Hjem – Dubai Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Istanbul, avgang kl.11,35. Etter 4 timer lander vi, og går videre til Dubaiflyet. Etter nye 4 timer lander vi like over midnatt lokal tid, og blir hentet av buss som tar oss med til det nye og flotte skipet «Costa Toscana» som skal bli vårt hjem den neste uka. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss forskjellige aktiviteter på skipet. 

Lørdag – fredag: Om bord på «Costa Toscana» Lørdag ligger vi til kai i Dubai hvor vi har inkludert guidet rundtur. Vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Resten av dagen fri. Hva med en båttur langs Dubai Creek? Sent om kvelden kaster vi loss. Søndag ankommer vi Doha – hovedstaden i Qatar ved lunsjtid og blir liggende frem til sen kveld. Hva med å dra på bysightseeing, hvor vi får se bl.a. gamlebyen med Al Khoot-fortet som høydepunkt, og den nye delen hvor fotball-VM blir arrangert? Mandag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kose oss om bord på skipet med alle dets fasiliteter. Tirsdag legger vi til kai i Muscat – Omans hovedstad. Muscat er en flott by med høydepunkt som Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet, alle verdt et besøk. Onsdag ankommer vi Abu Dhabi kl.18,30 og blir liggende frem til sent om kvelden torsdag. Byen blir ofte kalt ørkenens Manhattan. Her «må» man se den fantastiske Sheik Zayed Grand moskeen som kan huse opp til 40 000 besøkende. Underveis på cruiset får vi også god tid til å utforske det fantastiske cruiseskipet i farvann som har en veldig behagelig sommertemperatur for oss nordboere. Kos deg i en solstol på dekk, eller ta deg en dukkert i bassenget, kos deg i en av barene ute på dekk mens du ser utover havet.

Fredag: Dubai – hjem Vi spiser en tidlig frokost på skipet før vi drar til flyplassen i Dubai. Her sjekker vi inn på flyet til Istanbul, avgang kl.08,45.  Etter 4 timer lander vi og går videre til Osloflyet. Etter nye 4 timer lander vi på Gardermoen kl.16,30 (lokal tid). Her venter bussen for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Dubai
*Mat på flyet tur/retur
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77
*Enkeltlugar kr. 2 100,-
*Balkonglugar kr. 6 090,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 790,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 950,- (3,5 timers guidet rundtur i Doha samt 3,5 timers utflukt i Abu Dhabi)