Eksotisk cruise fra Dubai

“…vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene markedene…”

Avreisedato: 07. februar 2019 | 12 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Cruise fra Dubai – en reise full av opplevelser

Bli med oss på rundreise i en eksotisk verden på cruise fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord i MSCs  cruiseskip «MSC Lirica» under hele turen. Underveis får vi god tid i Dubai i tillegg til at vi besøker Muscat, Abu Dhabi, Bharain, Doha og paradisøya Sir Bani Yas som ligger som en oase i den persiske gulfen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning. Ta deg en dukkert i bassenget på skipet eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker. Denne turen vil gi deg minner for livet!

 

Tilbake til reiseoversikt

11 netters cruise fra Dubai

Vi besøker flere eksotiske havner

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 07. februar 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. februar 2019

Program

Torsdag: Hjem – Dubai Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar med deltagere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Dubai, avgang kl.14,10. Etter 6 timer lander vi i hovedstaden til Emiratene – Dubai kl.23,55 (lokal tid). Her venter bussen for å ta oss med til cruiseskipet «MSC Liricia» som skal bli vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet. 

Fredag – søndag: Om bord på «MSC Lirica» Fredag ligger vi til kai i Dubai hvor vi har inkludert guidet rundtur. Vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Resten av dagen fri. Hva med en båttur langs Dubai Creek? Sent om kvelden kaster vi loss. Lørdag ankommer vi Abu Dhabi, ofte kalt ørkenens Manhattan. Her «må» man se den fantastiske Sheik Zayed Grand moskeen som kan huse opp til 40 000 besøkende. Søndag ankommer vi paradisøya Sir Bani Yas, som er et naturresevat utenfor Abu Dhabi med fantastiske strender, palmer og mange aktiviteter for den som ikke trives på stranden. Mandag legger vi til kai i Khasab i landet Oman på den lille halvøy Musandam ved Hormuzstredet, omgitt av de forente arabiske emirater. Det er mulig å dra på utflukt til de flotte fjordene, og Khasab-fortet er absolutt verdt et besøk. Tirsdag og onsdag ligger vi til kai i Muscat – Omans hovedstad. Muscat er en flott by med høydepunkt som Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet, alle verdt ett besøk. Torsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kose oss om bord på skipet med alle dets fasiliteter. Fredag ankommer vi Bahrain som er et eget land beliggende på en øy bare 1,5 mil bred og 4 mil lang. Hovedstaden Manama er fascinerende med store skyskrapere beliggende vegg i vegg med historiske bygninger. Lørdag ankommer vi Doha – hovedstaden i Qatar. Her kan vi besøke gamlebyen med Al Khoot-fortet som høydepunkt, eller vi kan besøke den nye delen hvor fotball-VM i 2022 skal foregå. Søndag ankommer vi Dubai om formiddagen og ligger til kai hele dagen. Muligheten er mange – slapp av om bord og nyt den siste dagen av cruiset, eller dra på en spennende utflukt inn i ørkenen, hva frister deg? 

Mandag: Dubai – hjem Vi har en tidlig avreise fra cruisebåten og blir tatt med til flyplassen i Dubai. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Oslo, avgang kl.07,45. Etter 7 timer er vi tilbake på Gardermoen kl.12,00. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*11 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Dubai
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 5 335,-
*Utvendig lugar kr. 4 400,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 12 300,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,-
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*”Service Charge” på cruisebåten € 110,-