Eksotisk cruise fra Dubai

“…vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene)”

Avreisedato: 27. januar 2024 | 8 dager | Turpris: 14790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Cruise fra Dubai – en reise full av opplevelser

Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene)

Bli med oss på rundreise i en eksotisk verden fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord på det nye og flotte cruiseskupet «Costa Toscana» under hele turen. Det er behagelige temperaturer for oss nordboere i dette området i denne perioden med like over 20 grader og solrike dager. Underveis får vi god tid til å utforske Dubai, sjarmerende Muscat og imponerende Abu Dhabi og Doha. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning og kan ta oss en dukkert i bassenget.

 

Tilbake til reiseoversikt

7 netters cruise fra Dubai

Vi får oppleve flere eksotiske havner

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 14790
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 27. januar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. februar 2024

Program

Lørdag: Hjem – Dubai Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Dubai, avgang kl.14,10. Etter bare drøye 6 timer lander vi, og blir hentet av buss som tar oss med til det nye og flotte skipet «Costa Toscana» som skal bli vårt hjem den neste uka. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss forskjellige aktiviteter.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Toscana» Søndag ligger vi ved kai i Dubai hvor vi har inkludert guidet rundtur. Vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Resten av dagen fri. Hva med en båttur langs Dubai Creek? Sent om kvelden kaster vi loss. Mandag ankommer vi Abu Dhabi om morgenen og blir liggende frem til midnatt. Byen blir ofte kalt ørkenens Manhattan. Her «må» man se den fantastiske Sheik Zayed Grand moskeen som kan huse opp til 40 000 besøkende. Tirsdag ankommer vi Doha – hovedstaden i Qatar ved lunsjtid og blir liggende frem til sen kveld. Hva med å dra på bysightseeing, hvor man kan se bl.a. gamlebyen med Al Khoot-fortet som høydepunkt, og den nye delen hvor fotball-VM ble arrangert? Onsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kose oss om bord på skipet med alle dets fasiliteter. Torsdag legger vi til kai i Muscat – Omans hovedstad. Muscat er en flott by med høydepunkt som Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet, alle verdt et besøk. Fredag er vi tilbake i Dubai ved lunsjtid, og blir liggende over natten. Hve med å dra til Dubai Mall og se på det imponerende vannshowet? Underveis på cruiset får vi også god tid til å utforske det fantastiske cruiseskipet i farvann som har en veldig behagelig sommertemperatur for oss nordboere. Kos deg i en solstol på dekk, ta deg en dukkert i bassenget eller kos deg i en av barene ute på dekk.

Lørdag: Dubai – hjem Vi spiser en tidlig frokost på skipet før vi drar til flyplassen i Dubai. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.07,45. Etter nesten 7 timer lander vi på Gardermoen. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Dubai
*Mat på flyet tur/retur
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77
*Enkeltlugar kr. 1 050,-
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 1200,- (3,5 timers utflukt i Abu Dhabi og Muscat, samt 3,5 timers guidet rundtur i Doha)