Eksotisk cruise fra Dubai

“Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene)”

Avreisedato: 03. februar 2024 | 9 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruisereise fra Dubai i vakre omgivelser

Uten tillegg for enkeltlugar!

Bli med oss på rundreise i en eksotisk verden fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord på det nye og flotte cruiseskupet «Costa Toscana» under hele turen. Det er behagelige temperaturer for oss nordboere i dette området i denne perioden med like over 20 grader og solrike dager. Underveis får vi god tid til å utforske Dubai, i tillegg til at vi besøker sjarmerende Muscat, imponerende Abu Dhabi og Doha. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning og kan ta oss en dukkert i bassenget.

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Uten tillegg for enkeltlugar!

Spennende destinasjoner i varmen

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 03. februar 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 11. februar 2024

Program

Lørdag: Hjem – Dubai Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.08,15. Etter 6 timer lander vi og går videre til flyet som tar oss med til Emiratene. Etter en ny time lander vi kl.20,25 (lokal tid). Herfra er det ikke lang til cruisehavnen, og det nye flotte skipet «Costa Toscana» som blir vårt hjem. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller kan få med oss forskjellige aktiviteter.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Toscana» Søndag ligger vi ved kai i Dubai, og nyter en avslappende dag i solen. Bli om bord, eller hva med en båttur langs Dubai Creek? Sent om kvelden kaster vi loss. Mandag morgen ankommer vi Abu Dhabi, og blir liggende frem til midnatt. Byen blir ofte kalt ørkenens Manhattan. Her «må» man se den fantastiske Sheik Zayed Grand moskeen som kan huse opp til 40 000 besøkende. Tirsdag ankommer vi Doha – hovedstaden i Qatar ved lunsjtid og blir liggende frem til sen kveld. Hva med å dra på bysightseeing, hvor man kan se bl.a. gamlebyen med Al Khoot-fortet som høydepunkt, og den nye delen hvor fotball-VM ble arrangert? Onsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kose oss om bord på skipet med alle dets fasiliteter. Torsdag legger vi til kai i Muscat – Omans hovedstad. Muscat er en flott by med høydepunkt som Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet. Fredag er vi tilbake i Dubai ved lunsjtid, og blir liggende over natten.Hva med å dra til Dubai Mall og se på det imponerende vannshowet? Underveis på cruiset får vi også god tid til å utforske det fantastiske cruiseskipet i farvann som har en veldig behagelig sommertemperatur for oss nordboere. Kos deg i en solstol på dekk, ta deg en dukkert i bassenget eller kos deg i en av barene ute på dekk.

Lørdag: Dubai Vi spiser frokost på skipet, og slapper litt av før vi skal på guidet rundtur. Vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Vi får også litt fritid før vi drar til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.21,30. Etter bare en time lander vi, og går om bord i nattflyet til Oslo.

Søndag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra Doha lander vi i Oslo kl.06,45 og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i innvendig lugar med alle måltider
*Guiding i Dubai *Mat på flyet tur/retur
*Reiseleder med på hele

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltlugar kr. 0,-
*Utvendig lugar for 1 person kr. 1 900,-
*Utvendig lugar for 2 personer kr. 3 800,-
*Balkonglugar for 1 person kr. 3 100,-
*Balkonglugar for 2 personer kr. 6 200,-
*My drinks drikkepakke kr. 2 625,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 1 200,- (3,5 timers utflukt i Abu Dhabi, Muscat og Doha)