Ekstratur! Julemarked i Krakow

“…oppleve det hyggelige julemarkedet, den koselige stemningen i Krakow..”

Avreisedato: 09. desember 2018 | 4 dager | Turpris: 4490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Førjulsreise til julemarked i Krakow

Det er ikke lett å beskrive den unike karakteren til denne byen for de som ikke har vært her. I år 1000 ble det grunnlagt et romersk-katolsk bispesete og det kongelige slott ble reist på Wawelhøyden. Krakow var også hovedstaden i Polen fra det 11. til 17. århundre og allerede i 1364 ble det første polske universitetet grunnlagt her. Byens unike gamleby gjør at Krakow er oppført på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg finner vi historiske severdigheter i nærheten av byen som saltgruvene i Wieliczka og konsentrasjonsleirene Auschwitz-Birkenau. Bli med oss til julemarked i Krakow 2018!

 

Tilbake til reiseoversikt

Koselig julemarked i gamlebyen!

Guidet rundtur i Krakow

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 4490
Sted:
Avreisedato: 09. desember 2018
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 12. desember 2018

Program

Søndag: Hjem – Krakow Bussen har avreise fra Kristiansand om morgenen, og tar med deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Krakow, avgang kl.14,40. Etter knappe 2 timer ankommer vi Krakow og tar plass i bussen som tar oss med inn til sentrum av byen hvor vi skal bo i 3 netter. Vi får litt fritid før vi samles for å gå til felles middag om kvelden.

Mandag og tirsdag: I Krakow Vi har frokost inkludert hver morgen, samt felles middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den første formiddagen blir vi møtt av vår lokalguide som tar oss med på en vandretur i sentrum av byen. Guiden forteller oss den spennende historien om hva Krakow har vært gjennom de siste tusen år. Vi får oppleve det hyggelige julemarkedet, den koselige stemningen i Krakow og får gode muligheter til å gjøre fordelaktige innkjøp i butikker og på julemarkedet. Den andre dagen under oppholdet er det mulig å bli med til de kjente saltgruvene som ligger i Wieliczka utenfor Krakow. Saltgruvene står på UNESCOs verdensarvliste og det er fantastisk å se alt som finnes under bakken her (denne utflukten mot tillegg i prisen). Vi får god tid til å gjøre fordelaktige innkjøp, dra på spa osv. -alt til meget gode priser sammenlignet med hjemme.

Onsdag: Krakow – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Torp, avgang kl.12,05. Etter 2 timer lander vi på Torp kl.14,15. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom. Ekstra koffert kan kjøpes (må bestilles senest 30 dager før avreise). Alle kan ha med seg 1 håndbagasje innenfor målene 55x40x20 cm som kan veie inntil 10 kg.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Guiding i Krakow
*Reiseleder med på hele turen
*1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom

Tillegg

*Enkeltrom kr. 930,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 800,- ( 1ekstra koffert på 20 kg totalt tur/retur)
*Utflukt til saltgruvene kr. 360,- per person