Ekstratur – Vakre Gardasjøen med Verona

“…vi tar en båttur til den vakre byen Sirmione”

Avreisedato: 14. oktober 2018 | 5 dager | Turpris: 5990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Gardasjøen og Verona – En Italiensk klassiker i skjønne omgivelser

Gardasjøen er en favoritt i Nord-Italia med sine små koselige landsbyer, rike historie og flotte landskap. Vi bor i den idylliske byen Desenzano med sin sjarmerende gamleby, beliggende ved Gardasjøen. Gardasjøen er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet med sterke kontraster fra det flate landskapet i syd, til de stupbratte Dolomittene i nord. Klimaet er også behagelig her – og normaltemperaturen ligger rundt 20 grader i oktober. En av dagene besøker vi Romeo og Julies by Verona, hvor vi får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra og mye mer. Vi opplever også Gardasjøen på båttur når vi reiser på utflukt til den vakre byen Sirmione. Turen til Gardasjøen og Verona er fantastisk – vi gleder oss!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi bor i koselige Desenzano

Båttur på Gardasjøen

Guidet utflukt til Verona

Reiseleder med på hele turen!

Reisefakta

Turpris: 5990
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 14. oktober 2018
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. oktober 2018

Program

Søndag: Hjem – Gardasjøen Bussen har avreise fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltagere frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her går vi om bord i direkteflyet til Milano Bergamo, avgang kl.13,40. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, og tar plass i bussen som tar oss med til Gardasjøens bredd, og koselige Desenzano by. Her sjekker vi inn på vårt hotell for 4 netter, hotellet ligger midt i sentrum med gangavstand til det meste. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag – onsdag: Gardasjøen Frokost hver morgen, og felles middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den første formiddagen tar reiselederen oss med på en liten bli-kjent-runde til fots i den koselige byen, før vi ender opp på kaia hvor vi tar en båttur til den vakre byen Sirmione. Her får vi mulighet til å se oss rundt og eventuelt spise lunsj på egenhånd før vi returnerer til Desenzano. Tirsdag er det 2 alternativer. Enten kan man være igjen i Desenzano for å gå på marked, eller man kan bli med på utflukt til Venezia (mot tillegg i prisen – se mer info nedenfor). Den siste dagen drar vi på utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som viser oss denne fantastiske byen. Vi får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies balkong osv. Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd før vi drar videre til en vingård hvor vi skal prøvesmake forskjellige viner og kanskje kjøpe med oss en flaske hjem.

Torsdag: Gardasjøen – hjem Vi får med oss frokostpakker fra hotellet, for i dag er det tidlig avreise til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på morgenflyet tilbake til Torp. Etter 2,5 timer om bord lander vi i Norge kl.09,35, og tar plass i bussen som tar oss med hjem til våre påstigningssteder. 

Veneziautflukt (mot tillegg i prisen) – må bestilles senest 30 dager før avreise. Denne dagen blir vi hentet med buss som tar oss med til Venezia. Her får vi en guidet rundtur i byen, samt at vi får noen timer fri, før vi returnerer til Desenzano. Totalt er utflukten ca. 10 timer. 

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20kg til å sjekke inn per rom. Alle kan i tillegg ha med håndbagasje 55x40x20cm som kan veie opptil 10kg (ekstra koffert kan kjøpes – se tillegg)

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*1 koffert på 20kg til å sjekke inn per rom
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 300,-
*Utflukt til Venezia kr. 600,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 800,- (per ekstra enhet på nye 20kg totalt for tur/retur)