Elvecruise langs Rhinen – Fra Amsterdam til Strasbourg

«Vi passerer også sjarmerende landsbyer som St Goarshausen og Assmannshausen før vi ender opp i favoritten Rüdesheim ved lunsjtid»

Avreisedato: 04. mai 2023 | 6 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Bli med på elvecruise langs Rhinen!

…vi besøker den kjente blomsterparken Keukenhof

Bli med oss på elvecruise på nederlandske og tyske vannveier langs Rhinen. Vi starter med tulipanblomstring i Amsterdam og forsetter sydover langs uendelige vinmarker gjennom Rhindalen frem til sjarmerende Strasbourg i Frankrike. Elvecruiset er som et flytende hotell som tar oss med fra den ene koselige byen til den neste, og alt av mat og nesten all drikke er inkludert. Vi kan bare slappe av og nyte utsikten og opplevelsene som står i kø på denne vakre reisen!

 

 Tilbake til reiseoversikt

5 netters cruise med flere inkluderte utflukter

"All-Inclusive" ombord på elvecruisebåten

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Elvecruise langs Rhinen
Avreisedato: 04. mai 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 09. mai 2023

Program

Torsdag: Hjem – Amsterdam Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.08,05. Etter et par timer lander vi i Nederland. Ved ankomst kjører vi til den flotte blomsterparken Keukenhof hvor vi får en fantastisk blomsteropplevelse. Her er det tulipaner og andre løkblomster så langt øye kan se. Etter besøket her kjører vi til Amsterdam hvor vi sjekker inn på elvecruisebåten Monet. Det er 2 dekk på båten, lugardekk med de fleste lugarene som er en trapp ned når vi kommer om bord, samt øvre dekk med restaurant, bar og resepsjon, samt noen få lugarer. Våre lugarer ligger på lugardekk og har alle vindu med utsikt over elven og områdene rundt. Vi møtes til velkomst-cocktail med presentasjon av kaptein og besetning  før middag.

Fredag: Amsterdam – Utrecht Om formiddagen ligger vi til kai i Amsterdam. Begi deg ut på oppdagelsesferd i denne unike hovedstaden. Sjarmerende kanaler, gamle, skjeve hus og ikke minst fantastiske museer for de som er kunstinteressert. Om ettermiddagen kaster vi loss og nyter utsikt over landskapet underveis til Utrecht. Om kvelden fortsetter vi seilasen mot Tyskland.

Lørdag: Köln Formiddagen seiler vi gjennom vakkert landskap og små, sjarmerende landsbyer frem til vi ankommer Köln om ettermiddagen. Dra opp til Kölnerdomen som er verdenskjent og hadde en byggetid på 632 år – påbegynt i 1248 og som sto ferdig i 1880. Om kvelden seiler vi videre sørover mens vi samles  til gallamiddag.

Søndag: Rüdesheim Om formiddagen seiler vi videre sørover langs den fantastisk sjarmerende Rhindalen. Vi passerer borger som ligger med en fantastisk utsikt over landskapet, og seiler forbi den kjente Loreleyklippen. Vi passerer også sjarmerende landsbyer som St Goarshausen og Assmannshausen før vi ender opp i favoritten Rüdesheim ved lunsjtid. Her kan vi begi oss ut på oppdagelsesferd i den koselige gamlebyen. Besøk livlige Drosselgasse, eller hva med å ta seg en tur til den kjente vinprodusenten Georg Breuer og smake på noen av de lokale vinene? Ta heise opp til Niederwald monumentet og få en fantastisk utsikt over byen og områdene rundt.

Mandag: Rüdesheim – Strasbourg Store deler av dagen  tilbringer vi om bord på skipet mens vi seiler langs Rhinen og skal ende opp i Strasbourg om kvelden. Vi passerer kjente byer som Rüsselsheim, Mannheim og Heidelberg før vi ankommer den utrolig sjarmerende byen Strasbourg. Du kan ta deg en kveldsvandring, om du ønsker.

Tirsdag: Strasbourg – hjem Vi starter litt tidlig for å få med oss en lokalguide så vi får sett noe av denne sjarmerende byen. Vi skal bl.a. besøke det historiske området ”Le Petit France”, samt få se den flotte katedralen. Etter guiderunden fortsetter vi direkte til Zürich Lufthavn hvor vi sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.14,05. Etter drøye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.16,25, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider og drikke inkludert
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Tips til betjeningen om bord på elvecruiset ca. € 40,- per person
*Enkeltlugar kr. 3 650,-
*Lugar på øverste dekk kr. 2 700,- (per lugar)