Elvecruise langs Seinen med OL-stemning i Paris

«Den ene dagen har vi inkludert fulldagsutlfukt langs Normandiekysten…!»

Avreisedato: 04. august 2024 | 8 dager | Turpris: 21990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Elvecruise fra hjertet av Paris til maleriske landsbyer

All-Inclusive ombord på elvecruiset!

Bli med oss på elvecruise langs franske vannveier på Seinen i Frankrike. Vi starter fra Paris hvor OL foregår i denne perioden, og vi kan få føle på den spesielle stemningen. Vi seiler fra romantikkens Paris opp til Normandie, og utenfor vinduene på skipet passerer frodig landskap og utallige maleriske landsbyer. Elvecruiset er som et flytende hotell som tar oss med fra den ene koselige byen til den neste, og alt av mat og nesten all drikke er inkludert. Vi kan bare slappe av og nyte utsikten og opplevelsene som står i kø på denne vakre reisen!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev OL-Stemningen i Paris

7 netters "all-inclusive" elvecruise

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 21990
Sted: Elvecruise langs Seinen
Avreisedato: 04. august 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 11. august 2024

Program

Søndag: Hjem – Gardermoen Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Paris, avgang kl.09,35. Etter et par timer lander vi i Frankrike, og tar plass i bussen som tar oss med inn til sentrum like ved Eiffeltårnet hvor vi setter fra oss koffertene på elvecruisebåten Botticelli. Det er 2 dekk på båten, lugardekk med de fleste lugarene som er en trapp ned når vi kommer om bord, samt øvre dekk med restaurant, bar og resepsjon, samt noen få lugarer. Våre lugarer ligger på lugardekk og har alle vindu med utsikt over elven og områdene rundt. Vi får ettermidagstimene fri til å spise lunsj samt føle på OL stemningen før vi møtes til presentasjon av besetning  før middag.

Mandag: Paris Denne formiddagen får vi med oss lokalguide som tar oss med på en panoramasightseeing i Paris hvor vi får se de mest kjente serverdigheter. Om kvelden seiler vi mot Normandie.

Tirsdag: Vernon Vi seiler langs Seinen og ankommer Vernon ved lunsjtid. Ta deg en vandretur i den koselige byen, eller kjøp deg en utflukt til Claude Monets hjem og hage, hvor vi har inkludert inngang og guiding. Her kan vi kjenne oss igjen i noen av hans kjente malerier (må forhåndsbestilles). Om kvelden legger vi igjen fra kai og seiler gjennom natten nordover.

Onsdag: Duclair Formiddagstimene seiler vi videre mot Normandie nyter utsikten mens vei seiler forbi koselige småbyer langs Seinen. Vi ankommer Duclair tilbringer noen timer her. Etter flere dager fylt med opplevelser er det deilig å bare gå seg en tur i denne koselige byen, sette seg ned på en kafe med noe godt å glasset. Om kvelden seiler vi videre mot Honfleur.

Torsdag: Honfleur Vi ligger ved kai i Honfleur på Normandiekysten idag. Vi skal idag på fulldagsutflukt langs Normandiekysten, og får se de mest kjente severdighetene med bl.a. den amerikanske kirkegården og det norske minnesmerket. Vi er tilbake på skipet i tide for middag om kvelden, og vi kaster loss og setter kursen mot Paris.

Fredag: Rouen Etter en god frokost ankommer vi den sjarmerende Middelalderbyen Rouen. Her kan man dra på en rundtur med det lille turisttoget (mot tillegg) eller bare tusle seg en tur i denne historiske byen. Kveldstimene tilbringes seilende langs Seinen, og vi nyter utsikten fra dekket med utsikt over vakkert landskap og sjarmerende landsbyer.

Lørdag: Rouen-Les Andelys Formiddagstimene seiler vi langs Seinen mot Paris. Ved lunsjtid ankommmer vi den lille byen Les Andelys, hjembyen til Richard Løvehjerte. Ta deg en vandretur i byen med reiselederen før vi setter kurs langs Seinen mot Paris om kvelden. Vi samles til avskjedsmiddag.

Søndag: Paris – hjem Frokost om bord. Vi får god tid i senturm av Paris. Ta deg en tur opp i Eiffeltårnet, eller bli med reiselederen med metroen opp til Montmartre. Utpå ettermiddagen kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.20,15. Etter 2 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider og drikke inkludert
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 5 285,-
*Lugar øverste dekk kr. 3 300,- (per lugar)
*Tips til betjeningen om bord på elvecruiset ca. € 70,- per person