Elvecruise – Sommer langs Seinen fra Normandie til Paris

«Den ene dagen har vi inkludert fulldagsutlfukt langs Normandiekysten. Vi skal få se de mest kjente severdighetene med bl.a. den amerikanske kirkegården og det norske minnesmerket»

Avreisedato: 02. august 2023 | 8 dager | Turpris: 17490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Fantastisk elvecruise til hjertet av Paris

All-Inclusive ombord på elvecruiset!

Bli med oss på elvecruise langs franske vannveier på Seinen i Frankrike. Vi starter fra Normandiekysten og seiler ned til romantikkens Paris, og utenfor vinduene på skipet passerer frodig landskap og utallige maleriske landsbyer. Elvecruiset er som et flytende hotell som tar oss med fra den ene koselige byen til den neste, og alt av mat og nesten all drikke er inkludert. Vi kan bare slappe av og nyte utsikten og opplevelsene som står i kø på denne vakre reisen!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Elvecruise fylt med opplevelser

Elvecruiset seiler i hjertet av Paris

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 17490
Sted: Elvecruise på Seinen
Avreisedato: 02. august 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 09. august 2023

Program

Onsdag: Hjem – Gardermoen Bussen starter fra Kristiansand ved lunsjtid og tar på deltakere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her har vi inkludert overnatting like ved flyplassen første natten.

Torsdag: Gardermoen – Honfleur Tidlig frokost før bussen kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Paris, avgang kl.07,15. Etter et par timer lander vi i Frankrikes hovedstad. Ved ankomst til Paris står buss klar som tar oss med  til Honfleur. Vi tar en stopp ved Claude Monets hus hvor vi har inkludert inngang på vei opp mot Normandie. Vi ender opp på kaia hvor vi sjekker inn på elvecruisebåten Boticelli. Det er 2 dekk på båten, lugardekk med de fleste lugarene som er en trapp ned når vi kommer om bord, samt øvre dekk med restaurant, bar og resepsjon, samt noen få lugarer. Våre lugarer ligger på lugardekk og har alle vindu med utsikt over elven og områdene rundt. Vi møtes til velkomst-cocktail med presentasjon av kaptein og besetning  før middag.

Fredag: Honfleur Vi ligger ved kai i Honfleur på Normandiekysten idag. Vi skal idag på fulldagsutlfukt langs Normandiekysten. Vi skal få se de mest kjente severdighetene med bl.a. den amerikanske kirkegården og det norske minnesmerket. Vi er tilbake på skipet i tide for middag om kvelden, og vi kaster loss og setter kursen mot Paris.

Lørdag: Rouen Etter en god frokost ankommer vi den sjarmerende Middelalderbyen Rouen. Her kan man dra på en rundtur med det lille turisttoget (mot tillegg) eller bare tusle seg en tur i denne historiske byen. Kveldstimene tilbringes seilende langs Seinen, og vi nyter utsikten fra dekket med utsikt over vakkert landskap og sjarmerende landsbyer.

Søndag: Mantes La Jolie Idag seiler vi langs Seinen og ankommer den lille sjarmerende byen Mantes La Jolie, her blir vi liggende om formiddagen og  du kan ta deg en vandretur i den koselige byen. Ettermiddagstimene  tilbringer vi om bord mens vi seiler de siste timene mot lysets by – Paris. Vi seiler forbi de moderne La Defense området, og mot kvelden ankommer vi Paris i skumringen. Vi seiler langs Seinen og nyter den fantsatiske utsikten før vi legger til kai ved Eiffeltårnet.

Mandag: Paris Denne formiddagen får vi med oss lokalguide som tar oss med på en panoramasightseeing i Paris hvor vi får se de mest kjente serverdighetene som byen har å tilby. Vi får se Notre Dame, Champes Elysee, Triumfbuen og Sacre Coer i det fjerne. Om kvelder kaster vi loss og seiler mot Melun.

Tirsdag: Melun Denne formiddagen ankommer vi Melun. Etter flere dager fylt med opplevelser er det deilig å bare gå seg en tur i denne koselige byen, sette seg ned på en kafe med noe godt å glasset, eller kanskje dra på besøk til det fantastiske palasset i Fontainebleu – hjemstedet til over 34 konger og keisere gjennom 8 århundrer. Om kvelden samles vi til gallamiddag og «Farewell-show», mens vi seiler tilbake til Paris.

Onsdag: Paris – hjem Om morgenen ankommer vi Paris. Etter frokost sjekker vi ut fra båten og kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.10,20. Etter en flytur på 2 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting med frokost i Norge
*6 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider og drikke inkludert
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Tips til betjeningen om bord på elvecruiset ca. € 50,- per person
*Enkeltlugar kr. 4 865,-
*Lugar på øverste dekk kr. 3 000,- (per lugar)