Elvecruise – Sommer langs Seinen fra Paris til Normandie

«Den ene dagen har vi inkludert fulldagsutlfukt langs Normandiekysten. Vi skal få se de mest kjente severdighetene med bl.a. den amerikanske kirkegården og det norske minnesmerket»

Avreisedato: 08. august 2022 | 7 dager | Turpris: 16990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 1
Cruisereiser

Fantastisk elvecruise fra hjertet av Paris

All-Inclusive ombord på elvecruiset!

Bli med oss på elvecruise langs franske vannveier på Seinen i Frankrike. Vi starter fra romantikkens Paris og seiler opp til Normandiekysten, og utenfor vinduene på skipet passerer frodig landskap og utallige maleriske landsbyer. Elvecruiset er som et flytende hotell som tar oss med fra den ene koselige byen til den neste, og alt av mat og nesten all drikke er inkludert. Vi kan bare slappe av og nyte utsikten og opplevelsene som står i kø på denne vakre reisen!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Elvecruise fylt med opplevelser

Elvecruiset starter og stopper i hjertet av Paris

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 16990
Sted: Elvecruise på Seinen
Avreisedato: 08. august 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 14. august 2022

Program

Mandag: Hjem – Paris Bussen starter fra Kristiansand tidlig morgen og tar på deltakere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Paris, avgang kl.11,05. Etter et par timer lander vi i Frankrikes hovedstad. Herfra er det ikke langt igjen til sentrum. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på Panoramasightseeing gjennom Paris sine gater, hvor vi bl.a. får se Sacre Coer, Eiffeltårnet og Champs Elysee før vi ender opp på kaia hvor vi sjekker inn på elvecruisebåten Seine Princess. Det er 2 dekk på båten, lugardekk med de fleste lugarene som er en trapp ned når vi kommer om bord, samt øvre dekk med restaurant, bar og resepsjon, samt noen få lugarer. Våre lugarer ligger på lugardekk og har alle vindu med utsikt over elven og områdene rundt. Vi møtes til velkomst-cocktail med presentasjon av kaptein og besetning  før middag. Om kvelden kaster vi loss og setter kursen mot Normandie. Vi nyter utsikten fra dekk når vi seiler langs Seinen med vakker utsikt over Paris.

Tirsdag: Vernon Idag seiler vi langs Seinen om formiddagen og ankommer Vernon ved lunsjtid. Her kan du bare ta deg en vandretur i den koselige byen, eller du kan kjøpe utflukt til Claude Monets hjem og hage, hvor vi har inkludert inngang og guiding. Her kan vi kjenne oss igjen i noen av hans kjente malerier (må forhåndsbestilles). Om kvelden legger vi igjen fra kai og seiler gjennom natten nordover.

Onsdag: Caudebec-en-Caux Vi ankommer Caudebec om morgenen og skal tilbringe hele dagen her. Etter flere dager fylt med opplevelser er det deilig å bare gå seg en tur i denne koselige byen, sette seg ned på en kafe med noe godt å glasset, samt kanskje besøke den flotte Notre Dame-kirken. Ønsker du det, kan du også kjøpe deg en utflukt til koselige byer langs Normandiekysten om bord. Om kvelden seiler vi videre mot Honfleur som vi ankommer utpå sen kveld.

Torsdag og Fredag: Honfleur Vi skal ligge ved kai i Honfleur på Normandiekysten i 2 dager. Den ene dage har vi inkludert fulldagsutlfukt langs Normandiekysten. Vi skal få se de mest kjente severdighetene med bl.a. den amerikanske kirkegården og det norske minnesmerket. Vi er tilbake på skipet i tide for middag om kvelden. Den andre dagen har vi hele dagen fri til avslaping og hygge. Honfleur er en vakker havneby med fargerike bindingsverkshus, og spekket med ting å gjøre. Besøk den gamle havnen, gå i fotsporene til kjente malere som Claude Monet og Eugene Boudin som ble født her osv… Vi kaster loss fra Honfleur fredag kveld.

Lørdag: Rouen Etter en god frokost møter vi en lokalguide som tar oss med på en vandretur i Middelalderbyen Rouen. Vi får se de viktigste severdighetene byen har å tilby og høre den interessante historien før vi er tilbake på skipet, hvor vi setter kursen tilbake mot Paris ved lunsjtid. Ettermiddagstimene tilbringes seilende langs Seinen, og vi nyter utsikten fra dekket med utsikt over vakkert landskap og sjarmerende landsbyer. Om kvelden samles vi til gallamiddag og «Farewell-show» .

Søndag: Paris – hjem Om morgenen ankommer vi Paris. Etter frokost sjekker vi ut fra båten og kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.10,20. Etter en flytur på 2 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*6 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider og drikke inkludert
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 4 140,-
*Lugar på øverste dekk kr. 3 000,- (per lugar)
*Utflukt til Claude Monets hjem kr. 450,- per person
*Tips til betjeningen om bord på elvecruiset ca. € 50,- per person