Fantastisk Norgescruise

“…ankommer vi nordens Paris – Tromsø. Hva med et besøk i Ishavskatedralen, eller den berømte Rorbua?”

Avreisedato: 06. juni 2019 | 14 dager | Turpris: 16790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Norges-cruise 2019

Bli med på et 14 dagers cruise – 12 dager om bord på Costa Cruises MS «Costa Pacifica» fra Kiel! Vi blir med på et fantastisk cruise langs Norges kystlinje med stopp fra Bergen i sør til Honningsvåg i nord. Om bord hygger vi oss med god mat og service mens vi nyter utsikten fra dekket. Vi kan ta oss en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt med levende musikk og underholdning rundt på skipet. Vi får også god tid i hver enkelt havn til å utforske byene nærmere. Norges-cruise i 2019 er en behagelig reiseopplevelse som tar deg med til de flotteste destinasjonene hjemlandet har å tilby.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev Norge fra cruiseskipet

Inkludert Geirangerfjorden og Lofoten!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16790
Sted: Norgescruise
Avreisedato: 06. juni 2019
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 19. juni 2019

Program

6.juni: Hjem – Oslo (Kiel) Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte skip som tar oss med mot Kiel kl.14,00. Vi samles til felles velkomstlunsj, før vi resten av dagen kan slappe av og kose oss om bord i en av de mange salongene. I utgangspunktet er det inkludert plass i innvendige lugarer, men de som bestiller utvendig og balkonglugar på cruiseskipet, får også utvendig lugar her.

7.juni Kiel – Costa Pacifica Vi spiser frokost før vi ankommer Kiel, og tar plass i bussen som tar oss de siste 5 minuttene til cruisehavnen.  Her venter Costa Cruises flotte cruiseskip MS «Costa Pacifica», som blir vårt hjem de nest 11 nettene. Om bord er alle måltider inkludert i prisen. Drikkevarer har hyggelige sjøpriser.

7.-18. juni: Om bord på Costa Pacifica 8. juni har vi hele dagen til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord samt nyte utsikten fra vinduene og dekket mens vi nærmer oss Vestlandskysten. 9. juni ankommer vi Ålesund om morgenen, etter vår mening en av Norges vakreste byer med sine flotte bygninger i Jugendstil. 10. juni har vi en dag til sjøs når vi seiler videre nordover, passerer Polarsirkelen og koser oss om bord. 11. juni. Vi har nå kommet til vendepunktet for denne cruisereisen og kanskje turens høydepunkt – Honningsvåg, hvor vi ankommer ved lunsjtid. Her bør man nesten dra på utflukt til Nordkapplatået dersom man ikke har vært her før. Om kvelden, etter avgang, kan vi samles for å se på midnattssolen dersom værgudene er på vår side. 12. juni ankommer vi nordens Paris – Tromsø. Hva med et besøk i Ishavskatedralen, eller den berømte Rorbua? 13. juni ligger vi til kai i Leknes i Lofoten. Leknes ligger sentralt til og er den nest største byen i Lofoten. Vi anbefaler sterkt å bli med på utflukt denne dagen for å se mer av det unike landskapet i dette området. 14. juni ankommer vi rosenes by Molde ved lunsjtid. Hva med å besøke Romsdalsmuseet eller Kongebjerka? 15. juni stopper vi i Hellesylt om morgenen, før vi fortsetter helt inn i Geirangerfjorden hvor vi blir liggende noen timer i vakre omgivelser, før vi kan nyte utsikten når vi setter kursen ut fjorden igjen om kvelden. 16. juni ankommer vi Bergen om morgenen. Vi kan gå på oppdagelsesferd langs Bryggen, besøke Fløyen, akvariet osv. Mulighetene er utallige. 17. juni Den siste hele dagen får vi til sjøs. Vi pakker kofferten, snakker om alle de flotte opplevelsene vi har hatt og gjør kanskje noe av det vi ikke har rukket å gjøre så langt om bord på cruisebåten.

18. juni: Kiel Vi spiser frokost før vi sier farvel til cruisebåten og går i land. Her venter bussen for å ta oss de få minuttene bort til Color Line terminalen, hvor vi går om bord i skipet tilbake til Oslo kl.14,00. Ettermiddagstimene til fri disposisjon. Men de som ønsker det kan møtes for å mimre om den flotte turen.

19. juni: Oslo – hjem Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til Oslo. Ved ankomst kl.10,00 tar vi plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbeltlugar på Oslo-Kiel-Oslo
*2 frokoster & 1 lunsj før/etter cruiset
*11 netters cruise i delt innvendig dobbeltlugar med alle måltider
*”Service Charge” på cruiseskipet (verdi kr. 1 100.- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 6 695,-
*Utvendig lugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 11 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 3 300,- (per person, inkluderer ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker i glass servert i barer & restauranter om bord på cruiseskipet)
*Utfluktspakke kr. 1 600,- (per person, inkluderer Byvandring i Ålesund, bussrundtur i Lofoten med besøk bl.a. i Reine, Ramberg og hos Smeden i Sund med lunsj inkludert samt utflukt til Nordkapplatået (dagtid).