Fantastisk Norgescruise

Hva med et besøk i Ishavskatedralen, eller den berømte Rorbua på Norges-cruise?

Avreisedato: 24. mai 2020 | 12 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Vakre fjorder og norsk natur

Bli med oss på en 12 dagers tur om bord på MSC Cruises flotte skip MSC Preziosa med start fra Hamburg. Vi blir med på et fantastisk cruise langs Norges imponerende kystlinje med stopp i Flåm i sør til Honningsvåg i nord. Om bord hygger vi oss med god mat og service mens vi nyter utsikten fra dekket. Vi kan ta oss en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt med levende musikk og underholdning rundt på skipet. Vi får også god tid i hver enkelt havn til å utforske byene nærmere. Bli med på en minnerik tur langs vår egen skjærgård i sommer på Norges-cruise!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev fantastiske Norge fra Cruiseskipet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Norgescruise
Avreisedato: 24. mai 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 04. juni 2020

Program

Søndag: Hjem – Hamburg Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på flyet til Hamburg, avgang kl.13,15. Etter en times tid lander vi i Tyskland og tar bussen det det siste stykket til cruisehavnen. Her  venter MSC Cruises flotte cruiseskip MSC Preziosa, som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Om bord er alle måltider inkludert i prisen. Drikkevarer har hyggelige sjøpriser.

Mandag – torsdag: Om bord på MSC Preziosa Mandag har vi hele dagen til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord samt nyte utsikten fra vinduene og dekket mens vi nærmer oss vestlandskysten. Tirsdag ankommer vi Ålesund om morgenen, etter vår mening en av Norges vakreste byer med sine flotte bygninger i Jugendstil. Onsdag har vi en dag til sjøs når vi seiler videre nordover, passerer Polarsirkelen og koser oss om bord. Torsdag ankommer vi turens nordligste punkt, og kanskje turens høydepunkt – Honningsvåg, hvor vi ankommer ved lunsjtid. Her bør man nesten dra på utflukt til Nordkapplatået dersom man ikke har vært her før. Vi blir liggende til kai til sent på natt, og kan samles på skipets dekk for å se midnattssolen (dersom værgudene er på vår side). Fredag ankommer vi nordens Paris – Tromsø. Hva med et besøk i Ishavskatedralen, eller den berømte Rorbua? Lørdag har vi en dag til sjøs mens vi seiler sørover langs nordlandskysten. Søndag ankommer vi den trønderske hovedstaden Trondheim. Her kan vi ta oss en vandretur for å besøke Nidarosdomen, Stiftsgården og flere flotte severdigheter som byen har å tilby. Mandag ankommer vi rosenes by Molde ved lunsjtid. Hva med å besøke Romsdalsmuseet eller Kongebjerka? Tirsdag seiler vi inn den vakre Sognefjorden og ender opp i Flåm. Her kan man dra på utflukt med Flåmsbanen, besøke Ægir mikrobryggeri eller ta seg noe godt å spise. Om kvelden kaster vi loss og vi kan nyte utsikten når vi setter kursen ut fjorden. Onsdag Er siste dagen om bord og vi har vår siste sjødag. Vi pakker kofferten, snakker om alle de flotte opplevelsene vi har hatt og gjør kanskje noe av det vi ikke har rukket å gjøre så langt om bord på cruisebåten.

Torsdag: Hamburg – hjem Vi spiser frokost før vi sier farvel til cruisebåten og går i land. Her blir vi tatt med til flyplassen, hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.15,35. Etter en drøy time lander vi på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne og reiselederen.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*11 netters cruise i delt innvendig dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 5 995,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 5 490,- (per lugar) *Balkonglugar kr. 7 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 3 080,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke øl/vin/mineralvann/enkle drinker med pris opp til €6 på barmenyen om bord)
*Utfluktspakke kr. 950,- (per person, inkluderer 3 timers guiding i Tromsø med buss, samt utflukt til Nordkapplatået på dagtid)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service charge €110