Ferieparadiset Kreta

“…alle rom har balkong eller terrasse, og hotellet har et hyggelig bassengområde”

Avreisedato: 06. oktober 2018 | 8 dager | Turpris: 10995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Kreta, den største øya i Hellas, er en av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Ei øy som kombinerer alt en reisende kan ønske seg, fantastiske attraksjoner, og sin egen spennende historie. Dette sammen med en «uendelig» kystlinje med utallige strender, mens innlandet tilbyr høye fjell og spennende landskap. Under oppholdet bor vi i den koselige landsbyen Almyrida.

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10995
Sted: Hellas, Kreta
Avreisedato: 06. oktober 2018
Avreisested: Kjevik (Tønsberg)
Hjemreisedato: 13. oktober 2018

Program

Lørdag: Hjem – Kreta Det starter buss fra Tønsberg som tar med seg deltagere langs E-18 frem til Kristiansand Kjevik Lufthavn. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Kreta, avgang kl.16,15. Etter drøye 4 timer lander vi på Kreta, og tar plass i bussen som venter for å ta oss med til Almyrida Beach Resort hvor vi skal kose oss i en hel uke. Alle rom har balkong eller terrasse, og hotellet har et hyggelig bassengområde. Det er også strand like ved.

Søndag – fredag: På Kreta Vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 3 kvelder under oppholdet. Den ene dagen drar vi på utflukt hvor vi  får oppleve noe av den spennende historien til Kreta. Vi starter dagen med besøk i Knossos-palasset, og labyrinten Minotaure – med en historie som går 4000 år tilbake i tid. Etter besøket her fortsetter vi til sentrum av Heraklion, Kretas hovedstad. Her får vi se de gamle bymurene, havnen og den flotte Saint Titus-kirken i tillegg til at vi besøker det fantastiske arkeologiske museet. En annen dag reiser vi til landsbyen Kolymbari. Her får vi se klosteret Gonias som i flere århundre var utsatt for erobrere. Etter besøket her kjører vi innover i landet hvor vi stopper på en vingård, hvor vi prøvesmaker lokal vin. Om ettermiddagen reiser vi til den historiske byen Chania. Her får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. får se markedet og de jødiske, kristne og muslimske bydelene. En dag blir det arrangert frivillig utflukt mot tillegg i prisen. På denne utflukten krysser vi øya fra sør til nord. Vi stopper ved Armenoi for å se på de underjordiske gravstedene. Herfra fortsetter vi gjennom Kourtaliotiko-ravinen, frem til kystbyen Plakias, før vi fortsetter til Francocastello-fortet med vakker beliggenhet ved kysten. Herfra returerer vi til hotellet.

Lørdag: Kreta – Hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Kjevik, avgang kl. 11,55. Etter ca. 4 timer lander vi på Kjevik, og tar farvel med de andre deltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 625,-
*Suite med havsutsikt kr. 4 600,- (per rom)
*Superiorrom med begrenset havsutsikt kr. 1 600,- (per rom)
*2 Flymåltider kr. 210,- (totalt for tur/retur, uten drikke)
*Ekstra utfluktsdag kr. 550,-