Førjulsstemning i Nederland

«Når mørket setter inn avslutter vi oppholdet vårt i Amsterdam med en times båttur langs kanalene for å se den flott opplyste byen»

Avreisedato: 07. desember 2022 | 5 dager | Turpris: 7290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Stemningsfull førjulstur til Nederland

Opplev den gode førjulsstemning i de koselige julepyntedebyene

Bli med oss til Nederland hvor vi skal komme i ordentlig julestemning når vi skal utforske forskjellige julemarkeder rundt om i landet. Vi bor i den administrative hovedstaden Den Haag der vi overnatter midt i sentrum, og det kongelige julemarkedet åpner dagen etter vi ankommer. Vi skal også besøke hyggelige Amsterdam med sine flotte julemarkeder, og avslutter med besøk på julemarkedet i den lille festningsbyen Bourtange.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev den gode førjulsstemningen!

Vi reiser tur/retur med fergen direkte fra Kristiansand

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7290
Sted: Nederland, Den Haag
Avreisedato: 07. desember 2022
Avreisested: Oslo S (Kristiansand)
Hjemreisedato: 11. desember 2022

Program

Onsdag: Hjem – Kristiansand (Eemshaven)

Bussen starter fra Oslo og tar på deltakere langs E-18 sørover mot Kristiansand. Her går vi om bord i fergen til Nederland, som har avgang kl.15,00. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer, og samles til felles middag. Resten av kvelden kan vi slappe av og kose oss i hyggelige omgivelser.

Torsdag, fredag og lørdag: I Nederland

Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Eemshaven i Nederland kl.09,00. Vi setter kursen over det imponerende Afsluitsdijk som leder oss mot Amsterdam hvor vi ankommer før lunsj. Amsterdam er flott pyntet til jul med julelys, og det er flere julemarkeder som foregår rundt om i byen – så mulighetene er mange. Når mørket setter inn avslutter vi oppholdet vårt i Amsterdam med en times båttur langs kanalene for å se den flotte opplyste byen. Vi fortsetter det siste stykket til Den Haag hvor vi skal bo midt i byen i 2 netter. Byen er utrolig sjarmerende med en flott gamleby, og hotellet omgis av butikker og hyggelige restauranter. Vi samles til felles middag om kvelden. Fredag blir vi møtt av en lokalguide som tar oss med på en liten vandretur til fots i sentrum av byen. For de som ønsker det, kjører bussen en tur til den koselige byen Delft. Ellers tilbringes resten av dagen i Den Haag, hvor vi må besøke det kongelige julemarkedet som åpner denne dagen. Lørdag spiser vi frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører opp mot fergen. Vi stopper i den hyggelige, lille grensebyen Bourtange, hvor vi får en drøy time til å se oss rundt på det flotte julemarkedet. Herfra fortsetter vi opp til Eemshaven hvor vi går om bord i ferga tilbake til Kristiansand, avgang kl.15,00. Vi har hele ettermiddagen og kvelden fri til å slappe av, kose oss i salongene eller med et bedre måltid i en av restaurantene.

Søndag: Kristiansand – hjem

Vi spiser frokost før vi ankommer Kristiansand kl.09,00. Her tar vi plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg for enkeltrom kr. 1340,-
Tillegg for utvendig lugar kr. 700,- (per lugar totalt for tur/retur)