Førjulstur til Flensburg & Lübeck

“….vandre gjennom den hyggelige gågaten pyntet til jul og med masser av fristende tilbud”

Avreisedato: 10. desember 2023 | 4 dager | Turpris: 5990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Førjulstur i historiske omgivelser

Kom i julestemning i de koselige julepyntede Lübeck og Flensburg

Lübeck er en av verdens mest berømte julepyntede byer, og julegatene og bodene sprer seg ut fra den historiske rådhusplassen i byen. Bodene med spennende salgsvarer og gode lukter skaper en stemning som man skal lete lenge etter. Flensburg – inngangsporten til Norden; Egentlig ville man jo bare kjøre gjennom eller kanskje strekke på beina, men plutselig oppdager man at man har tilbrakt flere timer her. Dersom noen skulle ønske shopping, så finner man antikvitetsbutikker, varehus og markedsboder som en kan gjøre gode innkjøp i.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Gjør en god julehandel i Tyskland

Hyggelige julepyntede byer

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 5990
Sted: Tyskland, Flensburg
Avreisedato: 10. desember 2023
Avreisested: Kristiansand (utreise via Oslo)
Hjemreisedato: 13. desember 2023

Program

Søndag:  Hjem – Oslo (Kiel) Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 til Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte cruiseferge, avgang kl.14,00. Vi har inkludert innvendige lugarer, og samles til felles lunsj like etter avgang. Ettermiddagstimene slapper vi av og hygger oss i en av de mange salongene, og kan bli underholdt med levende musikk rundt om på skipet.

Mandag: Kiel – Lübeck – Flensburg Etter en god natts søvn spiser vi frokost før vi ankommer Kiel kl.10,00.  Vi tar plass i bussen og kjører en liten time til Lübeck hvor vi skal besøke julemarkedet på Rådhusplassen og smågatene rundt. Etter noen timer med mulighet for shopping og hygge på julemarkedet og de mange flotte butikkene vi finner her, tar vi plass i bussen og kjører opp til Flensburg. Her skal vi bo midt i sentrum i 2 netter. Felles middag om kvelden.

Tirsdag: I Flensburg Frokost på hotellet. Denne dagen er helt og holdent til egen disposisjon i Flensburg. Vi anbefaler alle en gåtur i den koselige julepyntede byen, vandre gjennom den hyggelige gågaten med masser av fristende tilbud og flotte julemarked. Bussen tar med de som ønsker det opp til storsenteret Citti Grossmarkt – valget er deres.

Onsdag: Flensburg – hjem Etter en litt tidlig frokost på hotellet tar vi plass i bussen og kjører nordover. Vi passerer grensen til Danmark, og fortsetter videre nordover forbi Vejle og Aalborg frem til Hirtshals. Her går vi om bord i Color Lines Superspeed til Kristiansand kl.12,15. Etter ankomst Kristiansand kl.15,30 går ferden hjemover de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*3 frokoster
*1 lunsj inkludert 1 drikke
*1 middag inkludert 1 drikke
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar/rom kr. 990,-
*Utvendig lugar Oslo-Kiel kr. 660,- (per lugar)
*Julelunsj på fergen hjem kr. 280,- (per person)