Forleng sommeren på Costa de la Luz

Costa de la Luz byr på noen av Spanias absolutt fineste strender,

Avreisedato: 14. oktober 2020 | 8 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Rolig atmosfære og vakre strender langs ‘lysets kyst’ 

Oppdag Cadiz, en av verdens eldste byer

Costa de la Luz er den ukjente broren til Costa del Sol. Beliggende helt sørvest i Spania, et par timer unna de pulserende feriebyene, finner vi roen langs vakre hvite sandstrender og små landsbyer. Vi bor i utkanten av feriebyen Conil og skal på spennende utflukter underveis. Vi besøker spanias eldste by Cadiz, hvitkalkede landsbyer og Jerez de la Frontera, kjent for produksjon av spansk sherry. Vi skal også til Spanias sørligste by og punkt, Tarifa, hvor vi speider utover havet mot Afrika. Forleng sommeren langs vakre Costa de la Luz i år!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev en ny side av favoritten Spania

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Spania, Costa de la Luz
Avreisedato: 14. oktober 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. oktober 2020

Program

Onsdag: Hjem – Costa de la Luz Bussen starter fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar med deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Malaga, avgang kl.11,40. Etter drøye 3,5 timer ankommer vi Spania og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket frem til Costa de la Luz og vårt hotell Hipotel Gran Conil en kort spasertur fra sentrum av Conil (ca. 2,5 timers effektiv kjøring). Vi har inkludert frokost hver morgen, samt felles middag 5 kvelder under oppholdet.

Torsdag – tirsdag: Costa de la Luz En utfluktsdag går til Cadiz som er spesielt vakker, og en av Europas eldste byer. Her får vi en rundtur med lokalguide og får bl.a. se El Populo, den gamle katedralen, det romerske teateret og fiskemarkedet. Vi får også tid til å se oss rundt og spise lunsj på egenhånd før vi utpå ettermiddagen setter kursen tilbake til hotellet. En annen dag går turen innover i landet. Vi starter med å kjøre til Vejer som er en av de mest typiske andalusiske byene med hvitvaskede vegger og blomsterfylte bakgårder. Etter besøket her fortsetter vi til Medina Sidiona som er en annen vakker by, hvor vi også får tid til å spise lunsj på egenhånd. Om ettermiddagen drar vi til Jerez, kjent for sin sherryproduksjon. Vi skal få prøvesmake den lokale spesialiteten før vi vender tilbake til hotellet. Den siste utfluktsdagen setter vi kursen sørover mot Spanias sydvestligste punkt. Vi starter dagen med å kjøre til Baelo Claudia som er gamle romerske ruiner beliggende med vakker utsikt over havet. Etter besøket her fortsetter vi til Tarifa, stedet hvor Middelhavet og Atlanterhavet møtes. Tarifa er det sørligste punktet i fastlands-Europa og herfra kan vi speide etter det afrikanske kontinentet. Vi får tid til å se oss rundt i byen og spise lunsj på egenhånd før vi returnerer til Conil utpå ettermiddagen. Vi får også 3 fulle dager til å slappe av og kose oss, samt utforske nærområdet på egenhånd.

Onsdag: Costa de la Luz – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.15,55. Etter knappe 4 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 400,-