Forleng sommeren på Costa del Sol

Spansk gjestfrihet, flotte strender og behagelig klima på Costa del Sol!

Avreisedato: 10. oktober 2019 | 8 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Deilig klima og fine opplevelser på Costa del Sol

“… slapp av, hygg deg i solveggen og besøk markedet eller dra på småutflukter på Costa del Sol”

Bli med til vakre Andalucia og forleng sommeren! Vi bor på på hotell som ligger langs strandpromenaden i Benalmadena, sør for Malaga. Nyt den avslappende tilværelsen i varme omgivelser med umiddelbar nærhet til stranden, restauranter og kafeer. På utflukt til  Malaga blir vi bedre kjent med den koselige gamlebyen og får se flotte byggverk og det verdensberømte Picassomuseumet. Under oppholdet har vi også inkludert spennende utflukter det britiske Gibraltar og spektakulære Alhambrapallasset i Granada, som står på UNESCOs verdensarvliste. Unn deg selv en behagelig tur til Costa del Sol og forleng sommeren denne høsten!

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder er med på hele turen

INKLUDERT UTFLUKT TIL ALHAMBRA

INKLUDERT UTFLUKT TIL GIBRALTAR

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Spania, Costa del Sol
Avreisedato: 10. oktober 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 17. oktober 2019

Program

Torsdag: Hjem –  Costa del Sol Vi har avreise fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.10,30. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Best Hotel Siroco med beliggenhet i gangavstand til havnen og stranden i Benalmadena. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og utendørs svømmebasseng. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 5 kvelder under oppholdet.

Fredag – onsdag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 7 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning). Vi har også inkludert dagens middag når vi er i Malaga.  En annen utfluktsdag går til Granada og Alhambra (det røde slottet). Alhambrapalasset i Granada står på UNESCOs verdensarvliste og ble bygget på 1300-tallet. Det har en fantastisk beliggenhet mot Sierra Nevada og er omgitt av sypresser. Her får vi en rundtur med vår lokalguide. Den siste utfluktsdagen går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi har en tidlig avreise fra hotellet og kjører til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på morgenflyet tilbake til Sandefjord Lufthavn Torp. Etter drøye 3,5 time lander vi på Torp kl.09,50, og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 575,-
*Rom med garantert havutsikt kr. 950,- per rom (man kan være heldig å få dette uten å betale for det også)