Forleng sommeren på Costa del Sol

Spansk gjestfrihet, flotte strender og behagelig klima på Costa del Sol!

Avreisedato: 13. oktober 2020 | 8 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Deilig klima og fine opplevelser på Costa del Sol

Slapp av, hygg deg i solveggen og besøk markedet eller dra på småutflukter på Costa del Sol

Bli med til vakre Andalucia og forleng sommeren! Vi bor på på hotell som ligger langs strandpromenaden i Benalmadena, sør for Malaga. Nyt den avslappende tilværelsen i varme omgivelser med umiddelbar nærhet til stranden, restauranter og kafeer. På utflukt til  Malaga blir vi bedre kjent med den koselige gamlebyen og får se flotte byggverk og det verdensberømte Picassomuseumet. Under oppholdet har vi også inkludert spennende utflukter det britiske Gibraltar og spektakulære Alhambrapallasset i Granada, som står på UNESCOs verdensarvliste. Unn deg selv en behagelig tur til Costa del Sol og forleng sommeren denne høsten!

 

Tilbake til reiseoversikt

Nyt den fortsatt gode temperaturen

3 dagsutflukter inkludert

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 13. oktober 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 20. oktober 2020

Program

Tirsdag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.16,30. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til Benalmadena Beach Hotel med beliggenhet direkte ved havet i Benalmadena. Hotellet har restaurant, bar og utendørs svømmebasseng. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 5 kvelder under oppholdet.

Onsdag – mandag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 7 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).  En annen utfluktsdag går til Granada og Alhambra (det røde slottet). Alhambrapalasset i Granada står på UNESCOs verdensarvliste og ble bygget på 1300-tallet. Det har en fantastisk beliggenhet mot Sierra Nevada og er omgitt av sypresser. Her får vi en rundtur med vår lokalguide. Den siste utfluktsdagen går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Tirsdag: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Sandefjord Lufthavn Torp, avgang kl.11,55. Etter drøye 3,5 time lander vi på Torp, og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 800,-