Eventyrøya Fyn

Dansk hygge på eventyrlige Fyn!

Avreisedato: 14. september 2023 | 5 dager | Turpris: 7590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Idyll på alle kanter av Danmarks grønne hjerte

Vi besøker Roskilde-katedralen som står på UNESCOs verdensarvliste

Bli med på vårtur til eventyrøya Fyn. Vi reiser behagelig med DFDS Seaways fra Oslo til København og bor 3 netter i Middelfart. Vi får oppleve noe av det beste Fyn har å tilby, og besøker HC Andersens Odense hvor mange av hans eventyr ble skrevet. Vi besøker også Kerteminde og Egeskov Slott som er attraksjoner i verdensklasse, men som de færreste har hørt om tidligere. Bli med og la deg sjarmere av dansk idyll på Fyn.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre Egeskov slott

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7590
Sted: Danmark, Fyn, Middelfart
Avreisedato: 14. september 2023
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 18. september 2023

Program

Torsdag: Hjem – Oslo (København) Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo. Her går vi om bord på DFDS Seaways som setter kurs mot København kl.14,15. Vi har inkludert plass i innvendig lugar, og samles til felles middag om kvelden. Resten av ettermiddagen og kvelden kan vi hygges oss i en av salongene om bord.   

Fredag, lørdag og søndag: I Danmark Vi har frokost inkludert hver morgen, og middag hver dag på hotellet. Vi ankommer København kl.09,15 og reiser videre med buss til Roskilde, her har vi inkludert inngang til Roskilde-katedralen som står på UNESCOs verdensarvliste. Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd før vi fortsetter til Fyn, hvor vi skal besøke den koselige byen Kerteminde. Her finner vi en sjarmerende gamleby med bindingsverkshus og brosteinsbelagte gater. Etter besøket her fortsetter vi til utkanten av Middelfart hvor vi skal bo i 3 netter. Den andre dagen drar vi til Odense, Danmarks 3. største by. Vi starter oppholdet med å få en guidet rundtur i det spennende historiske sentrum. Vi får tid på egenhånd til å spise lunsj og utforske byen nærmere før vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Den siste dagen kjører vi først til byen Faaborg. Her kan vi se oss litt rundt i denne koselige byen på egenhånd før vi fortsetter til Egeskov Slott. Slottet er ikke bare et museum, men har en 460 år gammel historie. Slottet er fortsatt et hjem for grevefamilien Ahlefeldt. Vi får en guidet rundtur og ser den imponerende innredning og den spennende utstillingen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen.

Mandag: Middelfart – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører opp gjennom Danmark til Hirtshals. Her tar vi fergen til Kristiansand, avgang kl.12,15. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All ferge- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*4 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 140,-
*Utvendig lugar på fergen kr. 400,- (per lugar)