Gardasjøen med Dolomittene og Verona

«…utflukt til Verona med lokalguide som viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra og Romeo og Julies veranda».

Avreisedato: 25. september 2021 | 7 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Vakre Garda på Gardasjøens bredder

På Gardasjøen tar vi en båttur til den vakre byen Sirmione

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Garda som med sin sjarmerende gamleby og beliggende ved Gardasjøen er et perfekt utgangspunkt for vår tur.

 

Tilbake til reiseoversikt

Innholdsrikt program med Dolomittene & Verona!

Koselig båttur på Gardasjøen til Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 25. september 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. oktober 2021

Program

Lørdag: Hjem – Gardermoen Bussen starter fra Kristiansand om ettermiddagen og tar med deltagere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her skal vi bo like ved flyplassen denne natten.

Søndag: Hjem – Gardasjøen Bussen kjører fra hotellet til flyplassen om morgen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Milano, avgang kl.08,50.
Etter 2,5 time lander vi i Italia. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til den sjarmerende Garda by. Her skal vi bo i 5 netter på det Hotel La Perla med deilig svømmebasseng og med kort gangavstand fra sentrum.

Mandag – torsdag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og middag inkludert tre kvelder (en av kveldene på vingård). En dag drar vi på utflukt med båt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til Garda. En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter og vi nyter utsikten over fjell, daler og vakre blomster og planter som vi bare finner her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. Vi returnerer til Gardasjøen med gjør en stopp på en vingård i det kjente vinområdet Bardolino. Her skal vi få høre om produksjonen, samt får dagens middag, samt får prøvesmake på de gode vinene som de lager her. Den siste dagen drar vi ned til Bardolino, hvor det denne dagen er markedsdag. Vi koser oss i denne hyggelige byen, og kan ta oss en god lunsj, samt se etter lokale spesialiteter på markedet.

Fredag: Gardasjøen – hjem. Vi spiser frokost før vi forlater hotellet og kjører til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.14,05. Etter 2,5 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*6 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 100,-