Gardasjøen med Venezia

«….utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer»

Avreisedato: 15. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakre Gardasjøen

Under oppholdet besøker vi den vakre byen Sirmione

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen byen lille byen Peschiera del Garda by som ligger ved Gardasjøens bredd.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Stavanger

Opplev fantastiske Venezia

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Italia, Gardasjøen, Peschiera
Avreisedato: 15. oktober 2024
Avreisested: Stavanger Lufthavn Sola
Hjemreisedato: 22. oktober 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Stavanger Sola på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltagerne for sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00. Etter 1,5 time ankommer vi Tyskland og går videre til Milanoflyet. Etter en ny drøy time lander v ik.17,25 i Milano. Her venter buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til Peschiera. Her skal vi bo i 7 netter på det familieide og hyggelige Green Park Hotel som ligger i kort gangavstand fra det hyggelige bysentrumet. Felles middag på hotellet.

Onsdag – mandag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og felles middag 4 kvelder i tillegg til ankomstdagen. En dag skal vi på utflukt langs vakre Gardasjøen. Vi starter med båttur til Sirmione by, i sørenden av innsjøen. Her tar reiselederen oss med på en liten vandretur til Scaligeriborgen. Vi får også tid til å spise lunsj og kose oss i gamlebyen. Vi tar båten tilbake til Peschiera utpå ettermiddagen. En annen dag går turen til Verona. Her får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet stopper vi på en vingård hvor vi får prøvesmake lokalproduserte viner. En tredje dag skal vi på utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer. En dag har vi helt fri til avslapning og hygge. Vi får også god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, spise en god lunsj og se på folkelivet.

Tirsdag: Gardasjøen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til den kjente vinlandsbyen Soave. Her får vi fri til å spise lunsj på egenhånd, før vi fortsetter til flyplassen i Veneiza. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.18,30. Etter 2n drøy time lander vi og går videre til Stavangerflyet. Etter nye 1,5 time lander vi kl.22,30 i Norge og tar farvel med de andre deltakerne.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 610,-
*Dobbeltrom som enkeltrom kr. 2 730,-

Kart