Gardasjøen med Venezia

«utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer»

Avreisedato: 29. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Deilige Gardasjøen

Vi har inkludert flere spennende utflukter under oppholdet ved Gardasjøen.

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen byen lille byen Peschiera del Garda by som ligger ved Gardasjøens bredd.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Tromsø Lufthavn

Opplev fantastiske Venezia

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Italia, Gardasjøen, Peschiera
Avreisedato: 29. oktober 2024
Avreisested: Tromsø Lufthavn
Hjemreisedato: 05. november 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Tromsø Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Bergamo, avgang kl.09,30. Etter knappe 4 timer lander vi i Italia. Her venter buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til Peschiera. Her skal vi bo i 7 netter på det familieide og hyggelige Green Park Hotel som ligger i kort gangavstand fra det hyggelige bysentrumet. Felles middag på hotellet.

Onsdag – mandag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og felles middag 4 kvelder i tillegg til ankomstdagen. En dag skal vi på utflukt langs vakre Gardasjøen. Vi starter med båttur til Sirmione by, i sørenden av innsjøen. Her tar reiselederen oss med på en liten vandretur til Scaligeriborgen. Vi får også tid til å spise lunsj og kose oss i gamlebyen. Vi tar båten tilbake til Peschiera utpå ettermiddagen. En annen dag går turen til Verona. Her får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet stopper vi på en vingård hvor vi får prøvesmake lokalproduserte viner. En tredje dag skal vi på utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer. En dag har vi helt fri til avslapning og hygge. Vi får også god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, spise en god lunsj og se på folkelivet.

Tirsdag: Gardasjøen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Tromsø, avgang kl.14,10.  Etter knappe 4 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 610,-
*Dobbeltrom som enkeltrom kr. 2 730,-

Kart