Gardasjøen med Verona og Dolomittene

«…utflukt til Verona med lokalguide som viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra og Romeo og Julies veranda»

Avreisedato: 16. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakre Gardasjøen

Under oppholdet besøker vi den vakre byen Sirmione

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Rival del Garda som ligger i vakkert til ved Gardasjøens bredd.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Trondheim

Koselig besøk i vakre Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Italia, Gardasjøen, Riva del Garda
Avreisedato: 16. oktober 2024
Avreisested: Trondheim Lufthavn Værnes
Hjemreisedato: 23. oktober 2024

Program

Onsdag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Værnes på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.07,45. Etter en knapp time lander vi og går videre til Milanoflyet. Etter nye 2,5 time lander vi i Italia kl.11,55. Her venter buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til byen Riva del Garda som ligger ved Gardasjøens bredd. Her skal vi bo i 7 netter på Hotel Gabry beliggende i Riva del Garda.

Torsdag – tirsdag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag og middag 4 kvelder. En dag drar vi på utflukt Gardasjøen på langs. Vi følger sjøen gjennom koselige små landsbyen helt til sørenden av Gardasjøen og Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter. Det er en fantastisk reise med fjell, daler og vakre blomster og planter som bare finnes her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp for å besøke en lokal vingård og prøvesmake på noen av vinene de produserer her. Vi får også tre dager fri til å slappe av, kose oss og dra på småutflukter i nærområdet. Hva med å besøke det lokale markedet eller ta seg en båttur på Gardasjøen?

Onsdag: Gardasjøen – hjem. Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen og kjører til Bologna. Her får vi tid til å spise lunsj i den sjarmerende gamlebyen før vi kjører til flyplassen hvor vi sjekker inn på flyet til Købehavn, avgang kl.20,05. Etter 2 timer lander vi og går videre til  Trondheimsflyet. Etter en ny drøy time lander vi kl.00,30 på Værnes og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 100,-

Kart