Gardasjøen med Vinfestival og Venezia

I nærheten av vinlandsbyen Bardolino finner vi vakre Verona og Venezia

Avreisedato: 26. september 2020 | 8 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakre Bardolino på Gardasjøens bredder

På Gardasjøen tar vi en båttur til den vakre byen Sirmione

Den vakre innsjøen er Italias største har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som Romeo og Julies Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Bardolino som med sin sjarmerende gamleby og beliggenhet ved Gardasjøen er et perfekt utgangspunkt for vår tur. Under oppholdet drar vi på flere utflukter og får utforsket det spennende området. De to siste dagene vi tilbringer ved Gardasjøen foregår det vinfestival i Bardolino. De forskjellige produsentene viser frem sine gode produkter, og det er et yrende folkeliv i byen!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi bor i Bardolino hvor det er vinfestival

Vi bor på hotell ved vannkanten

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 26. september 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. oktober 2020

Program

Lørdag: Hjem – Gardasjøen Bussen har avreise fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar med turdeltakerne frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Bergamo, avgang kl.10,50. Etter 2,5 time lander vi i Italia. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til den sjarmerende byen Bardolino. Her skal vi bo i 7 netter på det koselige familiehotellet Hotel Catullo ved vannkanten.

Søndag – fredag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og middag inkludert fire kvelder. En dag drar vi på utflukt med båt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeroborgen, samt en koselig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til Bardolino.  En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter og vi nyter utsikten over fjell, daler, vakre blomster og planter som vi bare finner her. Vi har inkludert felles lunsj underveis og returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Venezia. Ved ankomst til Venezia møter vi vår lokalguide som tar oss med på en vandretur gjennom Venezias hyggelige gater. Vi får se Rialtobroen, Sukkenes Bro og Markusplassen, for å nevne noen få høydepunkter. Vi får også tid på egenhånd til å spise lunsj og utforske denne unike byen. Den siste utfluktsdagen går til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. Vi returnerer til Bardolino utpå ettermiddagen. Vinfestivalen i byen hvor vi bor, Bardolino, starter 1. oktober. Forskjellige vinprodusenter viser frem sine gode produkter, og det er et yrende folkeliv i byen.

Lørdag: Gardasjøen – hjem. Vi får med oss frokostpakker fra hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Bergamo. Her går vi om bord i morgenflyet til Torp. Etter 2,5 timer lander vi på Torp kl.10,25 og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*1 lunsj
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 400,-