Gardasjøen med Vinfestival og Verona

«…tar oss med på båten ned til Bardolino, hvor det foregår vinfestival i denne perioden»

Avreisedato: 26. september 2021 | 6 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakre Garda på Gardasjøens bredder

På Gardasjøen tar vi en båttur til den vakre byen Sirmione

Den vakre innsjøen er Italias største har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som Romeo og Julies Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Garda som med sin sjarmerende gamleby og beliggenhet ved Gardasjøen er et perfekt utgangspunkt for vår tur. Under oppholdet drar vi på flere utflukter og får utforsket det spennende området. Den siste dagen vi tilbringer ved Gardasjøen foregår det vinfestival i Bardolino. De forskjellige produsentene viser frem sine gode produkter, og det er et yrende folkeliv i byen!

 

Tilbake til reiseoversikt

Innholdsrikt program med vinfestival & Verona!

Koselig båttur på Gardasjøen til Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 26. september 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. oktober 2021

Program

Søndag: Hjem – Gardasjøen Bussen starter i Kristiansand og tar med turdeltakerne frem til Oslo Lufthavn Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Milano, avgang kl.14,50. Etter 2,5 time lander vi i Italia. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til den sjarmerende Garda by. Her skal vi bo i 5 netter på det koselige Hotel Imperial som ligger midt i sentrum, kort gangavstand fra byen.

Mandag – torsdag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og middag inkludert tre kvelder. En dag drar vi på utflukt med båt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til Garda.  En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter og vi nyter utsikten over fjell, daler og vakre blomster og planter som vi bare finner her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. Vi returnerer til Garda utpå ettermiddagen. Den siste dagen slapper vi av om formiddagen, før reiselederen om ettermiddagen tar oss med på båten ned til Bardolino, hvor det foregår vinfestival i denne perioden. Her viser de forskjellige produsentene frem sine gode produkter, og det er et yrende folkeliv i byen.

Fredag: Gardasjøen – hjem. Vi spiser en litt tidlig frokost før vi forlater hotellet og kjører til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.11,05.  Etter 2,5 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 100,-