Påsketur til vakre Gardasjøen med Verona

Koselige små landsbyer langs en av verdens flotteste innsjøer

Avreisedato: 05. april 2020 | 9 dager | Turpris: 10790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Naturopplevelser og ro langs Gardasjøens bredder

Vi har inkludert en fantastisk båttur på Gardasjøen en av dagene

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger Romeo og Julies romantiske by, Verona, like ved. Vi skal også besøke noen av de mange små koselige byene som vi finner i nærheten av innsjøen. Vi bor i byen Riva del Garda som med sin sjarmerende gamleby og beliggenhet ved Gardasjøen er et perfekt utgangspunkt for vår tur. Få en fantastisk ferieopplevelse denne påsken på tur til Italias største innsjø!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi bor sentralt i koselige Riva del Garda

Flere spennende opplevelser underveis

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10790
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 05. april 2020
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 13. april 2020

Program

Søndag: Hjem – Gøteborg (Kiel) Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord. Her går vi om bord i fergen til Strømstad, avgang kl.10,00. Etter 2,5 time er vi fremme i Sverige og setter kursen sørover mot Gøteborg, hvor vi skal bli med nattfergen til Kiel. Vi bor i innvendige lugarer og samles til felles middag.

Mandag: Kiel – Schnelldorf Vi spiser frokost før vi ankommer Kiel. Her tar vi plass i bussen som ruller raskt sørover i Tyskland, forbi Hamburg, Hannover og Kassel til Schnelldorf hvor vi skal bo denne natten. Felles middag om kvelden.

Tirsdag: Schnelldorf – Gardasjøen Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og setter kursen sørover. Vi kommer snart inn i vakkert alpelandskap og gjør en fotostopp ved det vakre Neuschwanstein slottet før vi fortsetter inn i alpene forbi Ehrwald og Innsbruck før vi kjører over Brennerpasset og inn i Italia. Herfra er det ikke langt igjen til Gardasjøen og til den sjarmerende byen Riva del Garda. Her vi skal vi bo i 4 netter på vårt hotell beliggende i en park i kort gangavstand fra byen og sjøen. Middag om kvelden.

Onsdag, torsdag og fredag: Ved Gardasjøen Frokost og middag inkludert hver dag. En dag skal vi på utlflukt langs vakre Gardasjøen. Vi starter med båttur fra byen vi bor og helt ned til Garda by. Her blir vi hentet av bussen og vi skal kjøre Gardasjøen på langs tilbake til Riva. Underveis stopper vi i koselige Torri del Benaco og Malcesine før vi er tilbake i Riva utpå ettermiddag. En annen dag går turen til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet besøker vi en lokal vingård hvor vi får prøvesmake noen av vinene de produserer her. En dag har vi fri til avslapning og hygge. Vi kan utforske nærområdene på egenhånd, spise en god lunsj og se på folkelivet.

Lørdag: Gardasjøen – Bayreuth Frokost på hotellet. Vi tar plass i bussen og kjører raskt opp gjennom Italia og inn i Østerrike. Herfra videre inn i Tyskland, forbi Munchen og opp det siste stykke frem til Bayreuth hvor vi skal bo denne natten. Middag om kvelden.

Søndag: Bayreuth – Kiel  Frokost på hotellet før vi kjører ut på Autobahn og ruller på raske veier nordover gjennom Berlin og videre til Kiel. Her går vi om bord i nattfergen tilbake til Gøteborg. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer og samles til felles avskjedsmiddag.

Mandag: Gøteborg – hjem Vi spiser frokost før ankomst Gøteborg kl.09,15. Her tar vi plass i bussen og kjører raskt opp til Strømstad hvor vi  tar fergen over til Sandefjord. Etter 2,5 time er vi tilbake i Sandefjord kl.14,30 og kjører de siste milene hjem til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*8 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*8 frokoster
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 920,-
*Utvendig lugar kr. 500,- totalt for tur/retur
* Buffet på Sandefjord-Strømstad kr. 450,- (totalt for tur/retur)