Geiranger i høstfarger

«…fortsetter vi opp gjennom den kjente Trollstigen før vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen.»

Avreisedato: 29. september 2021 | 4 dager | Turpris: 5690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Bussreiser

Makeløse natur opplevelser!

Vi starter dagen med å kjøre opp til Dalsnibba hvor vi får en spektakulær fjordutsikt.

Bli med oss og opplev Geiranger på sitt vakreste når høstroen senker seg over denne fantastiske fjordbygda som står på UNESCOs verdensarvliste. Med naturen kledd i friske høstfarger får vi noen makeløse opplevelser når vi skal besøke både Dalsnibba, Ørneveien og den kjente Trollstigen. Vi bor godt på det herskapelige familiehotellet Union Geiranger som har vært i familiens eie siden 1899 – hotellet ligger med majestetisk utsikt mot Geirangerfjorden.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Vi bor på Historiske Union Hotell

Fantastiske naturopplevelser

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 5690
Sted: Norge, Geiranger
Avreisedato: 29. september 2021
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 02. oktober 2021

Program

Onsdag: Hjem – Geiranger Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandvika jernbanestasjon. Herfra fortsetter vi inn i landet langs Tyrifjorden forbi Hønefoss og opp til Fagernes. Her har vi inkludert inngang og omvisning på Valdres Folkemuseum, hvor vi får se bunadsutstillingen og lokale skatter. Etter besøket her fortsetter vi til Beitostølen med fantastisk utsikt over fjellandskapet i Jotunheim og videre frem til Lom. Herfra er det ikke langt igjen til Geiranger og Union Hotell hvor vi skal bo de 3 nettene. Hotellet har en flott spa-avdeling (bassengene gratis, men spa-avdelingen mot tillegg). Vi samles til felles middag om kvelden.

Torsdag og fredag: i Geiranger Frokost og middag inkludert alle dager. Den ene dagen skal vi på utflukt til noen av de mest spektakulære veier vi har i vårt langstrakte land. Vi starter dagen med å kjøre de 11 hårnålssvingene som tar oss med fra Geiranger og opp til 620 meter o.h. frem til Eidsdal. Vi tar ferge over fjorden til Sylte og kjører via Sjøholt og Måndalen til Åndalsnes. Her tar vi en stopp for lunsj på egenhånd, før vi stopper ved Trollveggen, Europas høyeste loddrette fjellvegg med nesten 1000 meters fall. Etter besøket her fortsetter vi opp gjennom den kjente Trollstigen før vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. Den andre dagen skal vi tilbringe i nærområdet i Geiranger. Vi starter dagen med å kjøre opp til Dalsnibba hvor vi får en spektakulær fjordutsikt. Her kan du gå helt ut på platået og se gjennom rekkverket av glass 1476 meter ned til Geirangerfjorden. Utsikten er helt fantastisk her. (Forbehold om snø/glatte veier). Etter besøket her har vi inkludert inngang til Norsk Fjordsenter hvor vi får høre mer om UNESCOs verdensarv, samt at vi lærer litt mer om området. Resten av dagen fri til avslapning og hygge i Geiranger. For de som ønsker det kan vi anbefale en fossevandring som går fra hotellet og ned til sentrum. Her får man en flott utsikt og kommer nær den buldrende storfossen. Det er 327 trappetrinn ned, og det er flere flotte utsiktspunkt underveis.

Lørdag: Geiranger – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og setter kursen hjemover. Vi passerer Lom og Fåvang før vi kommer til Lillehammer. Her tar vi en stopp slik at man kan ta seg en tur i den koselige gågata, samt spise lunsj på egenhånd. Etter besøket her fortsetter vi sørover langs Mjøsa forbi Hamar og Eidsvoll til Oslo og videre langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 050,-
*Rom med garantert fjordutsikt kr. 2 700,- per rom (kan være heldig å få dette uten å betale også – men for å være garantert dette)