Gjensynstreff i Farsund med Lindesnes Trekkspillklubb

Bli med på årets gjensynstreff!

Avreisedato: 24. mars 2020 | 3 dager | Turpris: 2890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Kjære gamle og nye turdeltaker!

Kveldsunderholdning med Lindesnes Trekkspillklubb

Bli med oss på gjensynstreff på Farsund fjordhotell i mars! Lindesnes Trekkspillklubb står for underholdningen en av kveldene og byr opp til dans med tradisjonsrik og feststemt musikk.  Gjensynstreffet er en koselig opplevelse som gir deg anledningen til å møte turvenner, noen av reiselederne samt oss på kontoret.  Vi koser oss i trivelige omgivelser med god mat og hyggelig samvær. Vi ser frem til å møte dere igjen!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Treff igjen gamle reisevenner

Hyggelig turprat og samvær

Underholdning med Lindesnes trekkspillkubb

Reiseledere med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 2890
Sted: Norge, Farsund
Avreisedato: 24. mars 2020
Avreisested: Oslo S & Kristiansand
Hjemreisedato: 26. mars 2020

Program

Tirsdag: Hjem – Farsund Bussen starter fra Oslo om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem mot Kristiansand. Herfra fortsetter vi frem til nesten så langt sør som vi kan komme i Norge til Farsund og Farsund Fjordhotell. Hotellet har beliggenhet med flott utsikt over havet. Vi samles til felles middag om kvelden, og turpraten går godt i lystig lag og det blir god tid til å treffe gamle turvenner samt å legge nye planer for året som kommer.

Onsdag: I Farsund Vi spiser frokost på hotellet. Om formiddagen skal vi på en utflukt til Norges sørligste punkt Lindesnes hvor vi får med oss guide, og besøker Lindesnes fyr. Etter en interessant tur returnerer vi til Farsund Fjordhotell. Ettermiddagstimene kan vi slappe av og kose oss på hotellet, eller vi kan ta oss en tur på byen i Farsund. Om kvelden har vi inkludert felles middag, og vi blir også underholdt av Lindesnes Trekkspillklubb som kommer for å underholde for oss. Det blir musikk, mulighet for dans og hygge.

Torsdag: Oslo – hjem Vi spiser frokost på hotellet. Vi tar det litt med ro om morgenen før vi pakker i bussen og setter kursen hjemover. Bussen kjører langs E-39 frem til Kristiansand og E-18 herfra mot Oslo. Vi har avstigning underveis tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom
*2 frokoster
*2 middager
*Utflukt til Lindesnes fyr
*Underholding av Lindesnes Trekkspillklubb
*Reiseledere med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 400,-