Gøteborg med julemarked & Luciafeiring

Avreisedato: 11. desember 2022 | 3 dager | Turpris: 3790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Opplev ett julepyntet Liseberg

Vi besøker Vasakyrkan for en stemningsfull Lucia- og julekonsert

Bli med oss og kom i ordentlig førjulsstemning på tur til Gøteborg. Vi starter med besøk på Liseberg som er pyntet med flere millioner julelys, og besøk noen av de mange bodene med utsalg av håndverk og jule godter. Vi skal på Lucia- og julekonsert i Vasakyrkan, og får være med på den tradisjonelle Luciafeiringen på Drottningtorget før turen avsluttes med julebord, og en hyggelig handel.

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

 

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Inkludert en stemingsfull Lucia- og julekonsert

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 3790
Sted: Sverige, Gøteborg
Avreisedato: 11. desember 2022
Avreisested: Gardermoen og Oslo S
Hjemreisedato: 13. desember 2022

Program

Søndag: Hjem – Gøteborg Bussen starter fra Gardermoen kl.10,00 og kjører ned til Oslo sentrum før den fortsetter ned gjennom Østfold. Herfra videre ned gjennom Sverige til Gøteborg hvor vi kjører direkte til Liseberg. Her får vi ettermiddagstimene til å besøke den flotte julepyntede parken med millioner av lys, og god stemning. Etter noen timer her så kjører vi til vårt hotell i sentrum av byen. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag: I Gøteborg Frokost på hotellet. Denne dagen har vi stort sett fri til å utforske byen på egenhånd. Gjøre fordelaktige innkjøp, og kose oss i den julepyntede byen. Sen ettermiddag samles vi for å dra til Vasakyrkan hvor vi har inkludert billetter til Lucia- og julekonsert med et lokalt kor. Vi kommer i god førjulstemning før vi returnerer til hotellet og får resten av kvelden fri.

Tirsdag: Gøteborg-hjem Frokost på hotellet før reiseleder tar oss med bort til Drottningtorget. Her er det tradisjonell Luciafeiring med sang fra balkongen på det tradisjonsrike Hotel Eggers. Etter konserten setter vi kursen opp til Strømstad hvor vi går om bord i fergen til Sandefjord, avgang kl.12,00. Om bord har vi inkludert skipets julebord, og får også tid til å gjøre innkjøp i skipets tax-free butikk. Ved ankomst til Sandefjord tar vi plass i bussen som tar oss med tilbake langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen med ankomst her ca kl.17,30.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom
*2 frokoster
*1 middag
*1 julebord
*Alle inngangsbilletter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr 700,-