Historiske York med «Aidensfield»

Den vakre handelsbyen York

Avreisedato: 13. september 2020 | 5 dager | Turpris: 7490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Naturskjønne og historiske Yorkshire

En av dagene besøker vi nasjonalparken Yorkshire Dales

Bli med og oppdag sjarmerende Yorkshire og York. Veldig få andre byer oser middelalder slik som York, en by med ekstraordinær historie og et sjarmerende sentrum. Gamlebyen er omgitt av en bymur fra 1300 tallet og er som en perfekt ramme rundt byens krokete og smale middeladergater – og midtpunktet – den fantastiske katedralen York Minister. Vi får også oppleve sjarmerende Goathland, bedre kjent som Aidensfield fra TV serien ”Med hjartet på rette staden”.  Når vi reiser til Yorkshire Dales på utflukt får du virkelig se den vakre naturen i denne delen av England. Rullende daler og naturen i høstdrakt gjør dette til en fantastisk opplevelse! Bli med til Nord-England denne høsten!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev spennende historie og flott natur

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7490
Sted: England, York
Avreisedato: 13. september 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 17. september 2020

Program

Søndag: Hjem – York Bussen starter fra Kristiansand på ettermiddagen og tar oss med til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på kveldsflyet til Manchester. Etter knappe 2 timer lander vi i Manchester kl.20,50 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste 1,5 timene frem til York hvor vi skal bo i 4 netter.

Mandag, tirsdag og onsdag: I York Vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 2 kvelder under oppholdet. Den første dagen får vi med oss guide i York sentrum. Vi skal få se de mest kjente severdighetene, traske gjennom Middelaldergatene og se den flotte katedralen York Minister. Resten av dagen fri til å utforske byen på egenhånd. Vi anbefaler å besøke Jorvik Viking Center som forteller den spennende historien om vikingene som kom hit for over 1000 år siden. En annen dag drar vi på utflukt til Yorkshire Dales. Vi har med oss guide hele dagen og skal oppdage Wensleydale, Littondal og Nidderdale og den engelske landsbygda. Vi besøker interessante steder som Aysgarthfallene og den koselige landsbyen Hawes. Vi får også panoramautsikt over Kilnsey Crag til den historiske landsbyen Arncliffe. Vi er tilbake i York utpå ettermiddagen. Den siste dagen starter vi med å kjøre ut til kysten og koselige Whitby. Herfra kjører vi gjennom vakker natur på vei til Goathland, som er kjent som Aidensfield fra TV serien ”Med hjartet på rette staden”.

Torsdag: York – hjem Vi spiser frokost på hotellet og får formiddagen fri til å utforske York enda nærmere. Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Manchester. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl.18,40. Etter 2 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 800,-