Cruise fra København til Middelhavet

Oppdag spennende havner på vei mot varmere strøk i Middelhavet

Avreisedato: 04. september 2020 | 13 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Høstcruise til varmere strøk i Middelhavet

Vi besøker 7 spennende havner før vi ankommer Barcelona!

Bli med oss på høstcruise fra København når vi reiser fra kjølige høstmorgener i Skandinavisk farvann bmot varmere klima! Våkne opp til en deilig fransk frokost på den spennende Normandiekysten! Fra Normandie går turen videre til vakre Lisboa og avsluttes med Middelhavets varme og deilige klima. Turen starter med avreise fra Oslo med DFDS til København. I København stiger vi om bord Costa Cruises flotte skip Costa Fascinosa som blir vårt hjem under hele turen. På denne cruisereisen besøker vi havnebyen Lijmuden i Nederland, Brugge, Le Havre, La Coruña, Leixões- og Lisboa i Portugal samt Valencia og Barcelona i Spania! Bli med på et fantastisk cruise fra København denne høsten!

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Behagelig cruise med spennende havner

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise fra København til Middelhavet
Avreisedato: 04. september 2020
Avreisested: Oslo, DFDS Terminalen Vippetangen
Hjemreisedato: 16. september 2020

Program

Fredag: Oslo – (København) Vi har fremmøte på DFDS terminalen på Vippetangen i Oslo på egenhånd. Her møter vi reiselederen, og de andre deltagerne, og går om bord i fergen til København, avgang kl.16,30. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer, og samles til felles middag i skipets restaurant etter avgang.  Kveldstimene kan vi slappe av og hygge oss i salongene om bord.

Lørdag – onsdag: Om bord på Costa Fascinosa Vi har inkludert frokost om bord før vi ankommer København kl.09,45. Her drar vi bort til crusieterminalen hvor vi sjekker inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Fascinosa» som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet. Om kvelden kaster vi loss mot varmere strøk. Søndag har vi en hel dag til sjøs, og koser oss med god mat. Mandag ankommer vi IJmuiden som er havnebyen til Amsterdam. Her kan vi dra inn til sentrum av byen hvor vi kan besøke Rijksmuseum eller ta oss en kanalbåttur, eller vi kan bare slappe av i IJmuiden. Tirsdag ankommer vi Zeebrugge som ligger ved Baudoin-kanalen, er havneby, samt en populær strandby. I tillegg ligger Brugge, en av Europas vakreste byer, bare 20 minutter med lokaltog unna. Onsdag ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandiekysten. Bli med oss på utflukt langs kyststripen, eller utforsk byen og kyststripen på egenhånd. Torsdag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Fredag ankommer vi La Coruna helt nordvest i Spania. Byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Lørdag ankommer vi Leixoes, havnebyen til historiske Porto, nord i Portugal.  Dra inn med metroen til Porto sentrum og ta deg en vandretur i den historiske bydelen Ribiera som står på UNESCOS verdensarvliste, eller hva med å dra på en utflukt inn i den uendelig vakre Dourodalen? Søndag ankommer vi Portugals, og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Dra på oppdagelsesferd på egenhånd i den koselige gamlebyen med trikk, eller ta deg en tur på tradisjonell fadorestaurant for god mat og underholdning. Mandag har vi en dag til sjøs, stå opp tidlig om du ønsker, og gå ut på dekk når vi seiler gjennom Gibraltarstredet og kan se Spania og Gibraltar på den ene siden og Marokko på den andre siden av skipet. Resten av dagen nyter vi om bord. Tirsdag ankommer vi Valencia og blir liggende hele dagen. Byen har en vakker gamleby, flott bystrand og ny og moderne arkitektur – den perfekte kombinasjon. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), og ta deg en god tapas.

Onsdag: Barcelona – hjem Vi ankommer Barcelona om morgenen og tar plass i bussen som venter for å ta oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,05. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting med middag og frokost Oslo-København
*11 netters cruise med alle måltider
*”Service Charge” på cruiseskipet (verdi € 110,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltlugar kr. 7 260,- (enkeltrom/lugar utover 20%)
*Balkonglugar kr. 8 390,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 100,- (Inkluderer 3 timers guiding i buss med lokalguide i Valencia & 7 timers utflukt langs Normandie kysten med besøk på det norske minnesmerket samt den amerikanske kirkegården)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 3 850,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)