Høstdager på Bornholm

«…på gode Hotel Abildsgård som ligger i vakre omgivelser på Nordbornholm – like ved havet»

Avreisedato: 17. oktober 2021 | 5 dager | Turpris: 6890

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Bussreiser

Spennende høstdager på Bornhom!

Frokost hver morgen og all inclusive hver kveld fra 18-21 (middagsbuffet og drikke)

Bornholm er en perle. Her finner man fred og ro, og kan koble av fra hverdagens stress. Bornholm er også stedet i Danmark som har flest solskinnstimer og blir derfor kalt solskinnsøya. Øya har mange idylliske, små tettsteder, og byen Rønne er ekstra sjarmerende med brosteinsbelagte gater, gamle bindingsverkshus og har i det hele tatt et intimt og vennlig småbymiljø. Under oppholdet på Bornholm har vi lagt opp til et rikholdig og spennende sightseeingprogram. Bli med og opplev solskinnsøya!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev Bornholm til Superpris!

"All inclusive" hver kveld på hotellet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 6890
Sted: Danmark, Bornholm
Avreisedato: 17. oktober 2021
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 21. oktober 2021

Program

Søndag: Hjem – Bornholm Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord. Her tar vi fergen til Strømstad, avgang kl.10,00. Etter 2,5 timer ankommer vi Sverige og tar plass i bussen som tar oss med forbi Gøteborg og Helsingborg frem til Ystad. Her går vi om bord i kveldsbåten til Bornholm som tar en drøy time. Vi er fremme ca. kl.22,00 på gode Hotel Abildsgård som ligger i vakre omgivelser på Nordbornholm – like ved havet.

Mandag, tirsdag og onsdag: Bornholm Frokost hver morgen og all inclusive hver kveld fra 18-21 (middagsbuffet og drikke). Hver dag under oppholdet har vi utflukt om formiddagen, mens vi får tid til å slappe av om ettermiddagene. Den ene dagen skal vi på utflukt til Svaneke og Dueodde med sin 20 km lange strand. Vi skal også besøke fiskelandsbyen Snogebæk og Aarsdale Mølle med sitt granittverksted.  En dag skal vi på utflukt til sjarmerende Gudhjem. Vi skal også besøke Østerlars kirke, samt at vi besøker Kræmmerhuset hvor vi finner en fantastisk flott have, samt kunsthåndverkutstilling. Den siste utfluktdagen drar vi på utflukt til Nord-Bornholm. Vi besøker det gamle silderøkeriet i Hasle og Hammershus festning (Nordens største festningsruin) som ble bygget på 1200-tallet av erkebiskopen i Lund. Vi besøker også Rønne med sine brosteinsbelagte gater med bindingsverkshus på alle kanter.

Torsdag: Bornholm – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi tar farvel med Bornholm for denne gang. Vi går om bord i fergen til fastlandet, og etter bare 1,5 time er vi tilbake i Sverige. Herfra kjører vi nordover forbi Helsingborg og Gøteborg frem til Strømstad hvor vi går om bord i fergen til Sandefjord med avgang kl.18,30. Etter 2,5 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*3 kvelder med all inclusive
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 640,-
*Buffet Sandefjord-Strømstad kr. 500,- (totalt for tur/retur)