Høstdager på sjarmerende Costa Brava & Santa Susanna

«…..utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene»

Avreisedato: 07. oktober 2023 | 10 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Forleng sommeren på Costa Brava

Vi bor i Santa Susanna og har inkludert flere utflukter under oppholdet

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Santa Susanna med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten forbi koselige småbyer som Tossa de Mar opp til koselige Empuribrava og Roses, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Varme dager langs Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Spania, Costa Brava, Santa Susanna
Avreisedato: 07. oktober 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. oktober 2023

Program

Lørdag: Hjem – Santa Susanna Bussen starter fra Kristiansand, og tar på turdeltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet direkte til Barcelona, avgang kl.16,25. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Santa Susanna. Her sjekker vi inn på vårt gode Hotel Indalo Park. Hotellet har utendørs basseng, og et lite innendørs basseng. Alle rom med balkong og gratis wifi.

Søndag – søndag: I Santa Susanna Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 6 kvelder. En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører på motorveien helt opp til grensen til Frankrike og de vakre byene Empuriabrava og Roses. Empuriabrava blir også kalt Spanias Venezia, og er en flott by. I Roses får vi se Citadellet fra det 4. århundret f.Kr. og vi får også se fiskehavnen. Etter besøket her kjører vi inn på småveier, gjennom landsbyer hjem til Santa Susanna. En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til Santa Susanna utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Santa Pau som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke.   Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet i Santa Susanna.

Mandag: Santa Susanna – hjem Vi spiser frokost før vi kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo. Etter 3 timer lander vi i Norge kl.14,55 og tar plass i bussen som venter på å ta oss det siste stykket tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*1 lunsj
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 250,-