Den grønne øya, Irland & Dublin

“…vi nyter den flotte utsikten over innsjøer, fjell og skoger i Wicklowfjellene”

Avreisedato: 07. oktober 2018 | 5 dager | Turpris: 6490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Smaragdøya Irland

Det er ikke uten grunn Irland og Dublin har vært, og fortsatt er, et meget ettertraktet reisemål for oss Nordboere. Byen ble grunnlagt av vikinger allerede i år 841 og hadde makten her helt frem til 1171 da engelskmennene tok over landet. Dublin har Irlands eldste pub og universitet, og kanskje Europas hyggeligste innbyggere. Dublin er også en moderne by med høy puls, og er blitt påvirket av mange ulike kulturer opp gjennom tidene. Vi får også utforsket «Irlands hage» på utflukt til Wicklow. I Wicklow kan du nyte en fantastisk utsikt over Irlands flotte innsjøer, fjell og skoger.

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Utflukt til Wicklowfjellene

Reisefakta

Turpris: 6490
Sted: Irland, Dublin
Avreisedato: 07. oktober 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 11. oktober 2018

Program

Søndag: Hjem – Dublin Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Dublin, avgang kl. 08,20. Vi ankommer Irland kl. 09,35 (lokal tid), og blir hentet av buss som tar oss det siste stykket inn til Dublin. Her sjekker vi inn på vårt hotell beliggende midt i sentrum. Vi får ettermiddagstimene fri før vi samles til felles middag.

Mandag – onsdag: I Dublin Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder (inkludert ankomstdagen). Den første formiddagen får vi med oss lokalguide som tar oss med på en guidet tur gjennom Dublins gater i buss og til fots. Vi får bl.a. se Temple bar, Trinity College, O Connels Street med mer. Vi har også inkludert inngang til Christchurch Cathedral underveis. En annen dag under oppholdet drar vi på utflukt til «Irlands hage», Wicklow. Vi nyter den flotte utsikten over innsjøer, fjell og skoger i Wicklowfjellene. Vi besøker også ruinene Glendalough, som bl.a. var kulisser i filmen Braveheart. På vei tilbake til hotellet kjører vi gjennom fjellpasset Sallys Gap. Vi får også en hel dag fri i Dublin til å utforske byen på egenhånd, sette oss ned på en av barene i Temple Bar og se på det yrende folkelivet osv..

Torsdag: Dublin – Hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Dublin. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Norge, avgang kl.12,25.  Etter drøye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.15,40 (lokal tid), og tar farvel med de andre turdeltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)