Hyggelig gjensynstreff til Kiel

”….samles vi over en kaffekopp mens det blir en liten presentasjon av noen reisemål, samt muligheter til å vinne reisegavekort og andre premier”

Avreisedato: 13. mars 2019 | 3 dager | Turpris: 2290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Hyggelig gjensyn til sjøs –  Kiel

 

Kjære gamle og nye turdeltagere!

Bli med på gjensynstreff  med Color Lines flotte cruise til Kiel! Dette er alltid en koselig tur hvor man får møte tidligere turvenner, noen av våre reiseledere, samt oss på kontoret. Vi koser oss i trivelige omgivelser med god mat og hyggelig samvær. Vi ser frem til å møte dere igjen!

Vår buss kjører oss fra Kristiansand opp til Oslo hvor vi går om bord Color Lines flotte cruiseferge som skal ta oss til Kiel. Vi vil vise en liten presentasjon av noen reisemål med muligheter til å vinne reisegavekort og andre spennende premier. Vi nyter tilværelsen om bord  på vei til Tyskland. Vel fremme er det mulig å besøke byens sentrum før vi vender hjem mot Oslo igjen. 

 

Tilbake til reiseoversikt

Treff igjen gamle reisevenner

Vi har inkludert utvendig lugar i prisen!

Hyggelig turprat og samvær

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 2290
Sted: Cruise til Kiel
Avreisedato: 13. mars 2019
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 15. mars 2019

Program

Onsdag: Hjem – Oslo Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 mot Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte cruiseferge som skal ta oss til Kiel. Her har vi inkludert plass i utvendig lugar for alle. Når vi kommer om bord samles vi til felles velkomstlunsj. Om ettermiddagen samles vi over en kaffekopp mens det blir en liten presentasjon av noen reisemål, samt muligheter til å vinne reisegavekort og andre premier. Om kvelden samles vi i showloungen om bord hvor vi har inkludert noe godt å drikke mens vi blir underholdt. Turpraten går godt i lystig lag og det blir god tid til å treffe gamle turvenner samt å legge nye planer for året som kommer. Det er flere  salonger og levende musikk om bord.

Torsdag: I Kiel Vi har inkludert frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Ved ankomst til Tyskland kan vi tusle inn til sentrum, ta oss en god tysk lunsj, og gjøre fordelaktige innkjøp før vi kl.14,00 kaster loss, og setter kursen mot Oslo igjen. Vi får litt fri om ettermiddagen før vi samles til felles middag i restaurant om kvelden. Resten av kvelden fri til avslapning og hygge i en av skipets mange salonger, og er det fortsatt penger til overs er det tax-free butikker som lokker med både det ene og andre.

Fredag: Oslo – hjem Vi kan nyte utsikten over Oslo mens vi spiser frokost i skipets restaurant. Ved ankomst Oslo kl.10,00 tar vi plass i bussen og setter kursen sørover på E-18 tilbake til våre påstigninssteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 overnattinger i delt utvendig dobbeltlugar
*2 frokoster
*1 lunsj
*1 middag
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 400,-