Varme høstdager ved italienske innsjøer

«En annen dag drar vi på utflukt inn i Sveits frem til bredden av Luganosjøen»

Avreisedato: 23. september 2024 | 6 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Opplev de praktfulle italienske innsjøene

Vi besøker Lago Maggiore & Comosjøen

Bli med og opplev praktfulle Lago Maggiore og Comosjøen med sine romantiske små landsbyer, og noen av Italias absolutt vakreste  innsjøer, flotte hager og slott. Innsjøene er omgitt av fjell og fjelltopper som gjør at innsjøen ligger i le av de kalde nordlige vindene. Under oppholdet bor vi i ærverdige Villa Cagnola som ligger i den sjarmerende landsbyen Gazzada, og som er omgitt av en fantastisk 27 hektar stor park.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Vi besøker Lago maggiore, Luganosjøen & Comosjøen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Italia, Gazzada
Avreisedato: 23. september 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 28. september 2024

Program

Mandag: Hjem – Italia Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang kl.11,15.  Etter knappe 2,5 timer lander vi i Italia. Her venter bussen for å ta oss det siste lille stykket frem til den sjarmerende landsbyen Gazzada hvor vi skal bo alle nettene på Villa Cagnola Hotel. Gazzada er perfekt utgangspunkt med kort avstand fra flyplassen i Milano, samt plassert midt mellom alle tre innsjøene vi skal besøke. Vi samles til felles middag om kvelden.

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag: I Gazzada Vi har frokost inkludert hver morgen, og middag to kvelder i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen drar vi på utflukt til Comosjøen, hvor vi finner bratte fjellskråninger som går ned mot innsjøen og vakre landsbyer som ligger helt nede ved sjøkanten. Innsjøen er også kjent for sine store og flotte villaer som har trukket mange kjendiser til innsjøen -bl.a. har George Clooney et krypinn her. En annen dag drar vi på utflukt inn i Sveits frem til bredden av Luganosjøen. Vi følger veien langs sjøen som blir delt i to mellom Italia og Sveits. Vi ankommer Lugano – en velstående og glamorøs by, ofte kalt Sveits sitt svar på Monte Carlo. Her får vi en guidet rundtur før vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Vi returnerer til vårt hotell utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag skal vi på besøk til Lago Maggiore. Vi kjører langs Lago di Varese frem til Laveno som ligger ved Lago Maggiore. Her kan vi nyte utsikten mens vi krysser innsjøen med ferge. Herfra følger vi innsjøen sørover gjennom Verbiana, Baveno og Stresa før vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Vi får også en hel dag fri til å slappe av og hygge oss i byen vi bor. Hva med å ta lokaltoget inn til Milano?

Lørdag: Italia – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.11,30. Etter 2,5 timer  lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 740,-