Julebyen Lillehammer

«…. før vi drar opp til Maihaugen. Her får vi først en introduksjon til museet, før vi kan gå rund tå se inn i hus pynta til jul fra forskjellige tidsepoker»

Avreisedato: 27. november 2020 | 3 dager | Turpris: 3290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 6
Bussreiser

Førjulshygge i koselige julepyntede Lillehammer

På Maihaugen får vi se flere hus som er pyntet til jul fra ulike tidsepoker.

Bli med til julebyen Lillehammer, som ofte blir kalt Norges beste juleby. Vi bor et par steinkast unna den berømte Storgata med den gamle trehusbebyggelsen hvor det strømmer lunt varmt lys ut av vinduene. Gaten er pyntet til fest, butikker, gallerier, museer og ikke minst koselige kafeer forsøker å lokke oss inn med den gode julestemningen. Lørdagen drar vi på det flotte julemarkedet på Maihaugen.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Vi bor sentralt ved den julepyntede gågata i Lillehammer

Opplev julepyntede hus fra forskjellige tidsepoker på Maihaugen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 3290
Sted: Norge, Lillehammer
Avreisedato: 27. november 2020
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 29. november 2020

Program

Fredag: Hjem – Lillehammer Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo. Vi kjører raskt nordover forbi Gardermoen, langs Mjøsa forbi Hamar og opp til enden av Mjøsa og Lillehammer som vi ankommer utpå ettermiddagen. Her sjekker vi inn på historiske Scandic Hotel Victoria med beliggenhet midt i gågata, og får noen timer til å kose oss i det idyllisk julepynta trehusmiljøet før vi samles til felles middag.

Lørdag: Lillehammer Frokost på hotellet. Formiddagen fri i byen før vi ved lunsjtider drar opp til Maihaugen. Her får vi først en introduksjon til museet, før vi kan gå rund tå se inn i hus pynta til jul fra forskjellige tidsepoker. Når skumringen setter inn og lysene tennes er det en helt magisk stemning her oppe.

Søndag: Lillehammer – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og setter kursen hjemover. Vi kjører via Gjøvik, Brandbu og Sundvollen før vi kjører ned til historiske Bærums verk. Vi får et par timer her med koselig historisk miljø pyntet til jul, før vi kjører ut på E-18 og setter kursen sørover, langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom
*2 frokoster
*1 middag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-