Julebyen Lillehammer

«….på Maihaugen hvor vi titter inn i julepynta hus fra forskjellige tidsepoker»

Avreisedato: 26. november 2021 | 3 dager | Turpris: 3790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Førjulshygge i koselige, julepyntede Lillehammer

Når skumringen setter inn og lysene tennes er det en helt magisk stemning her oppe.

Bli med til julebyen Lillehammer, som ofte blir kalt Norges beste juleby. Vi bor et par steinkast unna den berømte Storgata med den gamle trehusbebyggelsen hvor det strømmer lunt varmt lys ut av vinduene. Gaten er pyntet til fest, butikker, gallerier, museer og ikke minst koselige kafeer forsøker å lokke oss inn med den gode julestemningen. Lørdagen drar vi på det flotte julemarkedet på Maihaugen.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Vi bor sentralt ved den koselige gågata

Bli med å oppleve julepyntede Maihaugen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 3790
Sted: Norge, Lillehammer
Avreisedato: 26. november 2021
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 28. november 2021

Program

Fredag: Hjem – Lillehammer Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo. Vi kjører raskt nordover forbi Gardermoen, langs Mjøsa forbi Hamar og opp til enden av Mjøsa og Lillehammer som vi ankommer utpå ettermiddagen. Her sjekker vi inn på vårt hotell med beliggenhet midt i sentrum et par steinkast unna gågata, og får noen timer til å kose oss i det idyllisk julepynta trehusmiljøet før vi samles til felles middag.

Lørdag: Lillehammer Frokost på hotellet. Formiddagen fri i byen før vi ved lunsjtider drar opp til Maihaugen. Her foregår det kjente julemarkedet, og det er flott pyntet til jul i gatene med boder, lys og bålpanner som varmer en kald kropp. Vi kan også gå rundt og titte inn i hus pynta til jul fra forskjellige tidsepoker. Når skumringen setter inn og lysene tennes er det en helt magisk stemning her oppe.

Søndag: Lillehammer – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og setter kursen hjemover. Vi kjører via Gjøvik, Brandbu og Sundvollen før vi kjører ned til historiske Bærums verk. Her er det pyntet flott til jul, og det årlige julemarkedet foregår her. Vi får et par timer her med koselig historisk miljø pyntet til jul, før vi kjører ut på E-18 og setter kursen sørover, langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom
*2 frokoster
*1 middag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1090,-