Julemarked Aalbæk gamle kro & Voergaard Slot

«…. med slottet som den perfekte ramme rundt det hele»

Avreisedato: 24. november 2023 | 3 dager | Turpris: 4490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Julestemning i vakre omgivelser på Voergaard Slot

Vi bor 2 netter på koselige Aalbæk gamle kro!

Bli med på et hyggelig avbrekk fra hverdagen på dansk kro. Vi bor 2 netter på Aalbæk Badehotell & Kro, og som den perfekte ramme rundt kroen, foregår et lite julemarked i kroens have og gårdsplass under vårt opphold. Lørdagen tar vi også en utflukt til Voergaard Slot hvor vi skal komme i julestemning på Danmarks flotteste herregård hvor det både ute og inne bobler av julestemning. Gå på oppdagelsesferd i bodene, og varm deg med en god kopp gløgg.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev det stemningsfulle Voergaard Slot

Koselig julestemning

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 4490
Sted: Danmark, Aalbæk
Avreisedato: 24. november 2023
Avreisested: Kristiansand (Oslo)
Hjemreisedato: 26. november 2023

Program

Fredag: Hjem – Aalbæk Bussen starter fra Oslo og tar på deltakere langs E-18 frem til Kristiansand. Her går vi om bord i fergen til Danmark, avgang kl.15,00. Etter 4 timer er vi fremme i Danmark og tar plass i bussen som tar oss den siste halvtimen frem til Aalbæk Badehotell & Kro hvor vi skal bo i 2 netter. Vi samles til felles kro middag like etter ankomst, og kan hygge oss i baren utover kvelden.

Lørdag: Aalbæk Vi spiser frokost på kroa. Denne dagen benytter vi på julemarkedet som omgir kroa, samt at vi også drar på utflukt til Julemarkedet på Voergaard Slot. Stuene i slottet er pyntet til fest, ute er det 80 boder med julepynt brukskunst, delikatesser og julegodteri. Vi kan ta oss en varm kopp gløgg og spise brente mandler med slottet som den perfekte ramme rundt det hele. Om kvelden samles vi til felles kro middag.

Søndag: Aalbæk – hjem Frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til Hirtshals. Her blir det litt tid for shopping på dagligvarebutikken før vi kjører ned til fergekaia. Her går vi om bord i ferga til Kristiansand, avgang kl.12,15. Etter bare 3 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbeltrom
*2 frokoster
*2 middager
*Inngang til Voergaard Slots julemarked
*Alle utflukter som beskrevet
*Sjåføren fungerer som reiseleder på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 090,-
*Lunsjbuffet tur/retur på fergene kr. 600,- per person