Julemarked i Flensburg & Lübeck

“….gå på julemarkedet, vandre gjennom den hyggelige gågaten med masser av fristende tilbud”

Avreisedato: 02. desember 2018 | 4 dager | Turpris: 4990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Julemarked i historiske omgivelser

Julemarkedet i Lübeck er et av verdens mest berømte og foregår rundt den historiske rådhusplassen i byen. Bodene og vrimmelen av mennesker skaper en stemning som man skal lete lenge etter. Flensburg – inngangsporten til Norden. Egentlig ville man jo bare kjøre gjennom eller kanskje strekke på beina, men plutselig oppdager man at man har tilbrakt flere timer her. Dersom noen skulle ønske shopping, så finner man antikvitetsbutikker, varehus og markedsboder som en kan gjøre gode innkjøp i. Vi reiser med Color Line med et flott seilas til Kiel og videre med buss. Om bord i Kielfergen har vi inkludert et forrykende show på kvelden i cruisefergens Show Lounge.

 

Tilbake til reiseoversikt

Vår mest tradisjonsrike julemarkedstur!

Vi besøker julemarkedene i Lübeck og Flensburg

Mulighet for en hyggelig julehandel på Citti i Flensburg

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 4990
Sted: Tyskland, Flensburg
Avreisedato: 02. desember 2018
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 05. desember 2018

Program

Søndag:  Hjem – Oslo (Kiel) Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 til Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte cruiseferge, avgang kl.14,00. Vi har inkludert innvendige lugarer, og samles til felles lunsj like etter avgang. Ettermiddagstimene slapper vi av og hygger oss i en av de mange salongene. Om kvelden har vi reserverte sitteplasser og får servert kaffe i showlounge hvor vi får oppleve et forrykende show.

Mandag: Kiel – Lübeck – Flensburg Etter en god natts søvn spiser vi frokost før vi ankommer Kiel kl.10,00.  Vi tar plass i bussen og kjører en liten time til Lübeck hvor vi skal besøke julemarkedet på Rådhusplassen og smågatene rundt. Etter noen timer med mulighet for shopping og hygge på julemarkedet og de mange flotte butikkene vi finner her, tar vi plass i bussen og kjører opp til Flensburg. Her skal vi bo midt i sentrum i 2 netter. Felles middag om kvelden.

Tirsdag: I Flensburg Frokost på hotellet. Denne dagen er helt og holdent til egen disposisjon i Flensburg. Gå på julemarkedet, vandre gjennom den hyggelige gågaten med masser av fristende tilbud. Bussen tar med de som ønsker det opp til storsenteret Citti Grossmarkt – valget er deres.

Onsdag: Flensburg – hjem Etter en litt tidlig frokost på hotellet tar vi plass i bussen og kjører nordover. Vi passerer grensen til Danmark, og fortsetter videre nordover forbi Vejle og Aalborg frem til Hirtshals. Her går vi om bord i Color Lines Superspeed til Kristiansand kl.12,15. Etter ankomst Kristiansand kl.15,30 går ferden hjemover de siste milene.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*3 frokoster
*1 lunsj
*1 middag
*1 drikke til lunsj og middag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-
*Utvendig lugar Oslo-Kiel kr. 500,- (per lugar)
*Lunsjbuffet Hirtshals-Kristiansand kr. 250,- (per person)