Julemarked i Gardasjøen med Verona & Bolzano

“…Bolzano som ligger vakkert til med Dolomittene på alle kantene. Her foregår det tradisjonelle julemarkedet”

Avreisedato: 09. desember 2018 | 4 dager | Turpris: 5190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Gardasjøen – en Italiensk klassiker i skjønne omgivelser

Gardasjøen er en favoritt i Nord-Italia med sine små koselige landsbyer, rike historie og flotte landskap. Vi bor i den idylliske byen Garda som også har gitt navnet til den famøse innsjøen i området. Fiskebyen, som ligger ved den sydøstlige delen av sjøen er med sine små slingrende gater en livlig by med butikker og diverse restauranter. I tillegg skal vi besøke byen Bolzano beliggende vakkert til i Dolomittene, samt Romeo og Julies by Verona. Byene vi besøker arrangerer julemarked under oppholdet, så selv med varmere temperaturer enn hjemme blir det julestemning. 

 

Tilbake til reiseoversikt

Koselig julemarked i Dolomittbyen Bolzano

Vi bor sentralt i koselige Garda by

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5190
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 09. desember 2018
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 12. desember 2018

Program

Søndag: Hjem – Gardasjøen Bussen har avreise fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltagere frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her går vi om bord i direkteflyet til Milano Bergamo, avgang kl.10,40. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, og tar plass i bussen som tar oss med til Gardasjøens bredd, og koselige Garda by. Her sjekker vi inn på vårt hotell for 3 overnattinger midt i sentrum av denne koselige byen. Det er et lite julemarked i byen her. Vi slapper litt av før vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag – Tirsdag: Gardasjøen Frokost hver morgen, og felles middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen drar vi på utflukt nordover mot Dolomittene hvor vi skal besøke byen Bolzano som ligger vakkert til med Dolomittene på alle kanter. Her foregår det tradisjonelle julemarkedet, og vi ser oss rundt samt får litt fritid på egenhånd før vi returnerer til Gardasjøen. Den andre dagen har vi dagen fri ved Gardasajøen. Vi kan spaser langs innsjøens bredd til en av nabobyene, ta lokalbussen eller bare kose oss med god mat og drikke på en hyggelig restaurant. 

Onsdag: Gardasjøen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi kjører til Romeo og Julies by – Verona. Her får vi først en liten guidet rundtur, før vi får fritid til å se oss litt rundt på julemarkedet som foregår her. Etter besøket fortsetter vi til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Torp, avgang kl.17,00. Etter 2,5 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss med hjem til våre påstigningssteder. 

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom. Alle kan i tillegg ha med håndbagasje 55x40x20 cm som kan veie opptil 10 kg (ekstra koffert kan kjøpes – se tillegg)

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*1 koffert på 20kg til å sjekke inn per rom
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 825,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 800,- (per ekstra enhet på nye 20kg totalt for tur/retur)