Julemarked i Bremen og Hamburg

“…rundtur med lokalguide i Bremen hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene”

Avreisedato: 29. november 2018 | 5 dager | Turpris: 5690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Vakre julemarked i Bremen og Hamburg

Bremen – Varmt lys kommer ut fra alle smug. Lukten av kaffe, øl og sjokolade kommer rundt hvert brostenslagte hjørne. Her finner du endeløse rekker av restauranter, små butikker og koselige utesteder tett i tett i Schnoor kvartalet i Bremen. Julemarkedet i Bremen er etter vår mening ett av de vakreste i hele Tyskland. Bli med vår lokalguide og hør om den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Vi besøker også julemarkedet i storbyen Hamburg med sin egne sjarm og fine julestemning. Julemarked i Bremen og Hamburg er en tur som vil gi deg gode minner og en fantastisk opplevelse.

 

Tilbake til reiseoversikt

Julemarked i Bremen & Hamburg

Mulighet for en god julehandel!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5690
Sted: Tyskland, Bremen & Hamburg
Avreisedato: 29. november 2018
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 03. desember 2018

Program

Torsdag: Hjem – Bremen Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og kjører til Sandefjord, hvor vi går om bord i fergen til Strømstad, avgang kl.13,30. Etter 2,5 timer er vi fremme i Sverige og kjører de siste milene til Gøteborg hvor vi går om bord i nattfergen til Kiel. Vi samles til felles middag.

Fredag, lørdag og søndag: I Tyskland Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Ved ankomst Tyskland tar vi plass i bussen og kjører raskt forbi Hamburg og frem til Bremen, hvor vi sjekker inn på vårt hotell midt i sentrum for 2 overnattinger. Denne ettermiddagen har vi også inkludert rundtur med lokalguide i Bremen hvor vi får høre den interessante historien, samt se de mest kjente severdighetene byen har å tilby. Vi har også inkludert felles middag denne dagen. Lørdagen har vi hele dagen fri og kan utforske julemarkedene og byen på egenhånd. Søndag morgen pakker vi i bussen og kjører til Hamburg. Her får vi noen timer på det flotte julemarkedet før vi fortsetter opp til Kiel, hvor vi går om bord i nattfergen til Gøteborg, avgang kl.17,45. Kvelden til egen disposisjon.

Mandag: Gøteborg – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Gøteborg kl.09,15 og kjører opp til Strømstad hvor vi tar fergen til Sandefjord, avgang kl.12,00. Etter 2,5 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*4 frokoster
*2 middager
*Guiding i Bremen
*Sjåføren fungerer som reiseleder på denne turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 940,-
*Utvendig lugar kr. 600,- (per lugar)
*Lunsjbuffet tur/retur Sandefjord-Strømstad kr. 450,-