Julemarked i vakre Budapest

Det årlige høydepunktet i storbyen, julemarked i Budapest!

Avreisedato: 25. november 2019 | 5 dager | Turpris: 5790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Julereise til vakre Budapest

Fra hotellet er det gangavstand til flere julemarked i Budapest!

Budapest, en av verdens vakreste byer, har klart å bevare sin sjel selv om byen er blitt modernisert. Elven Donau renner gjennom sentrum og er en retningsviser for besøkende som befinner seg i brosteinsgatene på Buda-siden eller langs 1800-tallsboulevardene på Pest-siden. Historieinteresserte vil ha vanskelig for å løsrive seg fra Buda, med Slottshøyden som gir innblikk i historien fra middelalderen. En som er glad i shopping søker fort over til Pest-siden. Byen er vakkert pyntet til jul og det finnes et større utvalg av julemarked i Budapest! De aller største julemarkedene finner man ved Vorosmarty-plassen og St. Stephan-katedralen, et lite steinkast unna hotellet vi bor på. Kom i julestemning på tur til julemarked i Budapest!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Inkludert utflukt til barokkbyen Szentendre

Julemarked ved St. Stephans-katedralen

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 5790
Sted: Ungarn, Budapest
Avreisedato: 25. november 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. november 2019

Program

Mandag: Hjem – Budapest Bussen starter tidlig fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Wien, avgang kl.08,50. Etter drøye 2 timer lander vi og tar plass i bussen, krysser grensen til Ungarn og kjører de siste 2,5 timene til Budapest hvor vi skal bo 4 netter midt i sentrum, med gangavstand til de flotteste julemarkedene som byen har å tilby. Vi samles til middag om kvelden.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Budapest Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 2 kvelder (inkludert ankomstdagen). Første dagen under oppholdet møter vi vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen med buss. Underveis i guidingen får vi høre den interessante historien, vi får se de mest kjente byggverkene og vi får tips om hva vi bør oppleve under oppholdet. En annen dag drar vi på en liten utflukt til den koselige barokkbyen Szentendre. Byen med sine sjarmerende gater, små, koselige butikker og beliggenhet ved Donaus bredd gjør byen til et hyggelig bekjentskap. Resten av oppholdet fri til å kose seg i Budapest. De 2 mest kjente julemarkedene – på Vorosmarty plassen og ved St. Stephan-katedralen er begge i gangavstand fra hotellet og her kan vi hygge oss i mange timer. St. Stephans-katedralen anbefaler vi å besøke etter mørkets frembrudd da det er et flott lysshow som blir vist her.

Fredag: Budapest – hjem Frokost, vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med de ca 2,5 timene til flyplassen i Wien.  Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Torp, avgang kl.13,15. Etter 2 timer lander vi på Torp hvor bussen venter for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 120,-