Julemarked i Wien & Budapest

Det årlige høydepunktet i storbyen, julemarked i Budapest!

Avreisedato: 06. desember 2022 | 5 dager | Turpris: 6990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Julereise til både Wien & Budapest

2 fantastiske julemarkeder i Budapestog Christkindlmarkt i Wien!

Bli med oss på førjulstur til noen av de vakreste julemarkedene i Europa når vi besøker både Wien og Budapest på en tur. Budapest – sjarmerende og vakker, Wien – stilfull og historisk. Byene er pyntet flott til jul, og julemarkedene foregår på flere steder både i Budapest og Wien. Julemarkedet ved St. Stephans-katedralen i Budapest, og det såkalte Christkindlmarkt ved Rådhuset i Wien er begge vel verdt et besøk og får oss i ordentlig førjulsstemning. Hvilken førjulspyntet by blir din favoritt?

 

 Tilbake til reiseoversikt

2 netter i Wien & 2 netter i Budapest!

Opplev julemarked ved St. Stephans-katedralen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 6990
Sted: Wien & Budapest
Avreisedato: 06. desember 2022
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. desember 2022

Program

Tirsdag: Hjem – Wien Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Wien, avgang kl.08,45. Etter drøye 2 timer lander vi og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket inn til byen. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen hvor vi får se de viktigste severdighetene, samt høre den interessante historien. Vi får også tips om hvor vi bør gå for å komme i den beste julestemningen. Rundturen avsluttes på Hotel Ananas hvor vi skal bo i 2 netter. Hotellet ligger ca. 1 km fra Karlsplatz som er starten av gamlebyen, og det går metro og trikk like utenfor døren. Vi samles til felles middag på hotellet om kvelden.

Onsdag: I Wien Frokost. Denne dagen er i utgangspunktet fri i Wien, men reiselederen tar med de som ønsker det med metroen til vakre Schloss Schønbrunn som er pyntet til jul, og hvor det foregår julemarked.  

Torsdag: Wien – Budapest Frokost i Wien før vi tar plass i bussen og setter kursen mot Ungarns hovedstad Budapest. Turen tar knappe 3 timer. Ved ankomst til Budapest møter vi vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen med buss. Underveis i guidingen får vi høre den interessante historien, vi får se de mest kjente byggverkene og får tips om hva vi bør oppleve under oppholdet.  Rundturen ender opp på det sentralt beliggende Courtyard Hotel Budapest. Vi samles til felles middag.

Fredag: I Budapest Frokost inkludert. Denne dagen skal vi bare kose oss i Budapest. De to mest kjente julemarkedene foregår på Vorosmarty-plassen og ved St. Stephans-katedralen, begge bør absolutt besøkes for å komme i god førjulsstemning.

Lørdag: Budapest – hjem Frokost på hotellet før vi setter kursen hjemover. Vi tar en stopp i den koselige barokkbyen Szentendre. Byen med sine sjarmerende gater, små, koselige butikker og beliggenhet ved Donaus bredd gjør byen til et hyggelig bekjentskap. Etter besøket her fortsetter vi de siste par timene til flyplassen i Wien.  Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Torp, avgang kl.17,30. Etter 2 timer lander vi på Torp hvor bussen venter for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 880,-