Julemarked i København

“… en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer…”

Avreisedato: 09. desember 2018 | 3 dager | Turpris: 1990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Julehygge i København

København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. København er en kompakt by elsket av hele Europa. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og hyggelig natteliv blir det  «Dejlig å være norsk i Danmark». Under vårt opphold i København er byen julepyntet, og vi koser oss på Strøget, eller hva med et besøk på julemarkedet i Tivoli? Julemarked i København skaper en fantastisk julestemning. Vi reiser til København med DFDS Seaways og får nyte et flott julebord under vårt seilas til hovedstaden i Danmark.

 

Tilbake til reiseoversikt

Før julstemning i København

Inkludert julebord på utreisen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 1990
Sted: Danmark, København
Avreisedato: 09. desember 2018
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 11. desember 2018

Program

Søndag: Hjem – DFDS Seaways (København) Bussen har avreise fra Kristiansand om morgenen og tar med seg deltagere langs E-18 frem til Oslo. Her går vi om bord på DFDS Seaways. Vi har inkludert plass i innvendig lugar med 2 senger på gulvplan. Skipet setter kursen mot København kl.16,30, og vi samles til julebord i skipets restaurant om kvelden. Resten av kvelden kan vi hygge oss i en av skipets mange salonger.

Mandag: i København Vi spiser frokost før vi ankommer København kl.09,45. Bussen venter utenfor terminalen for å ta oss med til sentrum, og stopper like ved Strøget og Tivoli. Vi kan ta oss en vandretur inn i Strøget hvor vi finner en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer. Vi kan sette oss ned på en restaurant og se på folkelivet mens vi spiser en god lunsj med noe godt i glasset. Eller hva med å besøke et julepyntet Tivoli med sitt julemarked? Bussen returnerer til fergeterminalen i København om ettermiddagen, og gjør en stopp ved en dagligvareforretning for de som skulle ønske å kjøpe med seg noen lokale spesialiteter hjem. Vi setter igjen kursen mot Oslo kl.16,30, og har de samme lugarene på hjemveien som vi hadde på utreisen. Vi kan hygge oss ut i de små timer, i de koselige salongene om bord.

Tirsdag: DFDS Seaways – Hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Oslo kl.09,45. Her tar vi plass i bussen som tar oss med de siste milene hjemover.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbelt lugar
*2 frokoster
*1 julebord
*Sjåføren fungerer også som reiseleder på denne turen.

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 400,-
*Utvendig lugar kr. 300,- (per lugar)