Julemarked i Flensburg & Lübeck

Få julestemning på tur til Tysklands koselige byer!

Avreisedato: 08. desember 2019 | 4 dager | Turpris: 5190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Opplev «Weihnachtsmarkt» i vinter!

Kom i julestemning på julemarked i Lübeck og Flensburg

Julemarkedet i Lübeck er et av verdens mest berømte og foregår rundt den historiske rådhusplassen i byen. Bodene og vrimmelen av mennesker skaper en stemning som man skal lete lenge etter. Julepynt, glühwein, pølser og flere godbiter sørger for at du garantert vil komme i julestemning! Flensburg betraktes som inngangsporten til Norden. Byen overrasker med sitt koselige sentrum og hyggelige atmosfære. Gjør en god handel i en av byens mange antikvitetsbutikker, varehus , og markedshus! Få en forsmak på julefeiringen i år, bli med til tyskland og opplev «ekte» julemarked!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Gjør en god julehandel i Tyskland

Koselig stemning på julemarkedene

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5190
Sted: Tyskland, Flensburg & Lübeck
Avreisedato: 08. desember 2019
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 11. desember 2019

Program

Søndag:  Hjem – Oslo (Kiel) Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 til Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte cruiseferge, avgang kl.14,00. Vi har inkludert innvendige lugarer, og samles til felles lunsj like etter avgang. Ettermiddagstimene slapper vi av og hygger oss i en av de mange salongene. Om kvelden har vi reserverte sitteplasser og får servert kaffe i showlounge hvor vi får oppleve et forrykende show.

Mandag: Kiel – Lübeck – Flensburg Etter en god natts søvn spiser vi frokost før vi ankommer Kiel kl.10,00.  Vi tar plass i bussen og kjører en liten time til Lübeck hvor vi skal besøke julemarkedet på Rådhusplassen og smågatene rundt. Etter noen timer med mulighet for shopping og hygge på julemarkedet og de mange flotte butikkene vi finner her, tar vi plass i bussen og kjører opp til Flensburg. Her skal vi bo midt i sentrum i 2 netter. Felles middag om kvelden.

Tirsdag: I Flensburg Frokost på hotellet. Denne dagen er helt og holdent til egen disposisjon i Flensburg. Gå på julemarkedet, vandre gjennom den hyggelige gågaten med masser av fristende tilbud. Bussen tar med de som ønsker det opp til storsenteret Citti Grossmarkt – valget er deres.

Onsdag: Flensburg – hjem Etter en litt tidlig frokost på hotellet tar vi plass i bussen og kjører nordover. Vi passerer grensen til Danmark, og fortsetter videre nordover forbi Vejle og Aalborg frem til Hirtshals. Her går vi om bord i Color Lines Superspeed til Kristiansand kl.12,15. Etter ankomst Kristiansand kl.15,30 går ferden hjemover de siste milene.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*3 frokoster
*1 lunsj
*1 middag
*1 drikke til lunsj og middag
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar/rom kr. 780,-
*Utvendig lugar Oslo-Kiel kr. 500,- (per lugar)
*Lunsjbuffet Hirtshals-Kristiansand kr. 240,- (per person)