Julemarked i Lübeck

Dra med Kielfergen til det historiske julemarkedet!

Avreisedato: 27. november 2019 | 3 dager | Turpris: 2490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Julemarked i historiske omgivelser

Julemarkedet i Lübeck byr på en koselig og historisk atmosfære

Lübeck sitt julemarked er et av verdens mest berømte og foregår rundt den historiske rådhusplassen i byen. Julemarkedet i Lübeck er dessuten også et av de koseligste markedene, med boder og vrimmelen av mennesker som skaper en helt spesiell atmosfære. Julemarkedet har en historie som går tilbake helt til 1648, og tar plass i den flotte gamlebyen som er på UNESCOs verdenarvliste. Gamlebyen i Lübeck lokker på oss med sine små gater og smug med koselige butikker og boder. Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av denne julepyntede byen! Vi reiser med Kielfergen fra Gøteborg til Kiel begge veier med samme lugar . På utreisen samles vi til julebord i skipets restaurant. Bli med til det historiske julemarkedet i Lübeck denne vinteren!

 

Tilbake til reiseoversikt

Koselig julemarked i Lübeck

Inkludert felles julebord første kvelden

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 2490
Sted: Tyskland, Lübeck
Avreisedato: 27. november 2019
Avreisested: Kristiansand & Sandefjord
Hjemreisedato: 29. november 2019

Program

Onsdag: Hjem – Gøteborg Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar med deltagere langs E-18 frem til Sandefjord. Her går vi om bord i fergen til Strømstad, avgang kl.13,30. Etter 2,5 timer er vi fremme i Sverige og kjører de siste milene frem til Gøteborg. Her går vi om bord i nattfergen til Kiel hvor vi skal bo i 2 netter i samme innvendig lugar. Om kvelden samles vi til julebord i skipets restaurant, og resten av kvelden kan vi slappe av i hyggelige omgivelser.

Torsdag: I Tyskland Vi har inkludert frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Vi ankommer Tyskland kl.09,15 og kjører det lille stykket til koselige Lübeck. Her foregår det flere julemarkeder rundt om i byen, men julemarkedet på rådhusplassen er kanskje det mest stemningsfulle. Hva med å ta en kopp kaffe og smake på noen av spesialitetene hos Niederegger? Bussen kjører også til det store shoppingsenteret Citti Grossmarkt for de som ønsker. Vi returnerer til Kiel i tide for kveldsfergen tilbake til Gøteborg. Kveldstimene fri.

Fredag: Gøteborg – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Gøteborg kl.09,15. Vi tar plass i bussen og kjører opp gjennom Sverige til Strømstad, hvor vi tar skipet tilbake til Sandefjord, avgang kl.12,00. Etter 2,5 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 overnattinger i delt dobbeltlugar
*2 frokoster
*1 julebord
*Sjåføren fungerer som reiseleder

Tillegg

*Enkeltrom kr. 500,-
*Utvendig lugar kr. 500,- (per lugar)
*Lunsjbuffet Sandefjord-Strømstad kr. 590,- (totalt for tur/retur)